Aquest divendres s'ha produït un intent d'atropellament a Vacarisses (Vallès Occidental) que ha acabat amb el conductor detingut i amb quatre persones més arrestades. Però que és el que ha passat exactament? Segons fonts policials, tot ha començat per una baralla multitudinària.

Detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dissabte a la tarda un noi de 20 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit i que estaria relacionat amb una baralla multitudinària que ha tingut lloc a Vacarisses (Vallès Occidental), arran de la qual ja s'han detingut a altres quatre persones.

Quatre detinguts per atemptar contra els agents de l'autoritat

Quatre persones havien estat detingudes per atemptar contra els agents de l'autoritat després de la baralla en la qual van participar entre 40 i 50 persones a Vacarisses, l'Ajuntament ha suspès l'actuació d'un discjòquei prevista per a aquest dissabte a la nit en el programa de la seva festa

Els incidents van tenir lloc quan es va produir una baralla multitudinària, en la qual van participar entre 40 i 50 persones, en un incident les causes exactes del qual es desconeixen i en el transcurs del qual va tenir lloc l'atropellament. 

Aquest dissabte a la tarda, després de les investigacions policials, han aconseguit detenir al presumpte autor dels fets. El jove hauria intentat atropellar diverses persones en una zona pròxima on s'havia celebrat un concert durant la festa major.

Mossos d'Esquadra detingut manilles

Detenen el presumpte autor de l'intent d'atropellament a Vacarisses (Vallès Occidental): és un noi de 20 anys que ha estat arrestat per un delicte contra la seguretat del trànsit / Mossos d'Esquadra

L'ajuntament de Vacarisses emet un comunicat per mostrar el seu rebuig

L'Ajuntament de Vacarisses ha emès un comunicat on explica que, després d'acabar els concerts de la festa major a la pista poliesportiva, van tenir lloc una sèrie d'actes violents "amb baralles i agressions i hi ha tres agents que van requerir atenció sanitària per ferides lleus". L'ajuntament ha lamentat "qualsevol manifestació de violència i, en conseqüència, s'ha decidit suspendre l'actuació d'un DJ prevista per a aquesta matinada".

Un tiroteig al districte de Nou Barris

Aquesta no ha estat l'única baralla que ha acabat malament en els darrers dies i, de fet, aquest cap de setmana, s'ha produït una baralla al mig del carrer al districte de Nou Barris de Barcelona que ha acabat amb un tiroteig. Per causes que encara s'estan investigant, un home ha pegat tres trets. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar qui és l'autor dels fets per detenir-lo.