Un jove ha mort la matinada d’aquest dissabte a conseqüència d’un cop de puny que ha rebut durant una baralla a les portes d’una coneguda discoteca d’Alacant. Els fets han tingut a les 6.30 del matí quan l’establiment ja estava a punt de tancar i els dos nois han començat a discutir-se a l’exterior de la discoteca, en una petita plaça on es troben la gran majoria de locals d’oci nocturn de la zona.

Durant l’altercat, un dels nois ha donat un cop de puny a l’altre, que ha caigut a terra en estat inconscient i en parada cardiorespiratòria. Ràpidament, els testimonis han donat l’alerta als cossos de seguretat i fins al lloc s’han activat agents de la Policia Nacional i una ambulància del SAMU. Tot i les maniobres de reanimació cardiopulmonar que els sanitaris li han practicat al jove, no han pogut fer res per salvar-li la vida i han decretat la seva mort a les mateixes portes del local.

La víctima mortal de la baralla és un noi de 26 anys

En un primer moment, la víctima mortal no ha pogut ser identificada perquè en el moment dels fets no portava cap mena de documentació a sobre. Posteriorment, els investigadors han pogut saber que es tracta de R.D.M., un noi de 26 anys i resident al Campello, un poble a només 13 quilòmetres d’Alacant. El noi hauria mort a l’acte. Per la seva banda, l’agressor ha fugit del lloc dels fets ràpidament i es trobava en parador desconegut, fins que hores després la Policia Nacional l’ha localitzat i l’ha pogut detenir. A hores d’ara, el presumpte causant de la mort del jove es troba en dependències policials a l’espera de passar a disposició judicial.

El Grup d’Homicidis de la Comissaria Provincial d’Alacant, juntament amb la Policia Científica, s’han fet càrrec de la investigació i han activat el protocol de delictes violents per tal d’esclarir com es van desenvolupar els fets. Entre altres coses es troben investigant quina és la verdadera causa de la mort, si ha estat el cop de puny que li ha donat l’agressor o si s’ha donat un altre cop en caure. A més, també han de comprovar si la víctima havia consumit drogues durant la nit i podrien haver afectat en la seva mort. En tot cas, caldrà esperar als resultats de l’autòpsia per a poder-ho determinar. Mentrestant, la discoteca ha decidit mantenir la seva activitat habitual i no tancarà durant el cap de setmana.