Baralla mortal al centre de Reus (Baix Camp). Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació arran de la defunció d'un home aquest divendres al vespre al carrer del Vidre de la capital comarcal durant un enfrontament entre, com a mínim, una altra persona. La víctima tenia entre 40 i 45 anys i va perdre la vida poc després de ser assistit pels facultatius sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que el van arribar a traslladar a un centre hospitalari proper, on el van atendre sense poder fer res per salvar-lo.

Tot i que la mort podria haver estat accidental en caure, atès que presentava contusions molt evidents al cap i una suposada fractura de crani, però no està del tot clar. Per això mateix, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esbrinar les motivacions de la baralla i com va produir-se la presumpta agressió que hauria acabat amb la vida de l'home d'uns 40 anys. També volen determinar, segons han apuntat fonts policials a aquest mitjà, si es tractaria d'un homicidi per poder activar la investigació corresponent al cas.

La víctima era coneguda amb diversos incidents i no hi ha detinguts

Segons ha apuntant fonts properes a la investigació a ElCaso.cat, la víctima era coneguda a aquesta zona de Reus per anar borratxo amb força freqüència i haver produït prèviament algun aldarull i baralles al barri. Per això, els Mossos d'Esquadra volen determinar si es tractaria d'un homicidi o d'una mort accidental. En qualsevol cas, la investigació continua oberta i encara no hi ha cap persona detinguda per la defunció de l'home aquest divendres al vespre durant un enfrontament al carrer del Vidre de la capital del Baix Camp.