Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta nit dos homes, un d’ells de només 15 anys i el germà d’aquest, de 18, i una dona, també familiar, de 19 anys, per la seva relació amb la mort d’un home de nacionalitat russa que ha estat apunyalat, durant una baralla, a la plaça de Pep Ventura, a Badalona, al Barcelonès, tal com ha avançat ElCaso.cat a primera hora del matí. La víctima és un home de 26 anys que va rebre una ganivetada per part d’un dels detinguts, el major d’edat.

Violenta discussió per un gos 

Segons ha pogut saber ElCaso.cat en un primer moment, al voltant de les deu de la nit, l’home de nacionalitat russa i un dels detinguts, menor d’edat, van discutir. Es desconeix què va passar, però testimonis asseguren que hi havia un gos entremig. L’home va donar una bufetada al jove, d’ètnia gitana. 

Tot i que el menor d’edat va marxar de la plaça, va tornar al cap de poca estona amb el seu germà, major d’edat, i la seva parella. L’enfrontament va anar pujant de to fins que el germà va, presumptament, clavar una ganivetada a l’home, que va quedar estirat i ferit. Ja a terra, la dona li va donar puntades de peu fins que van escapar els tres, abans de l’arribada de la policia.

Dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van atendre i estabilitzar l'home, que va poder ser traslladat, tot i que crític, a l'hospital Germans Trias i Pujol, a Badalona mateix, tot i que la ferida era molt greu i ha acabat morint aquesta mateixa nit. Amb la descripció dels agressors, el menor d'edat i els dos majors d'edat, els agents dels Mossos d'Esquadra van iniciar una ràpida investigació que va permetre, amb agents de paisà, detenir els tres implicats. El grup d'homicidis de l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) de la regió metropolitana nord ha obert una investigació per aclarir els fets i determinar el grau de participació concreta dels tres arrestats, el menor d'edat i els dos majors d'edat.