A poc a poc es van aclarint detalls de la baralla que es va produir aquest dimarts al vespre a l'estació del Metro de Santa Eulàlia (L1), a la frontera entre l'Hospitalet de Llobregat i Barcelona.

El vídeo de les imatges dels cops no han pogut ajudar massa a aclarir què havia passat, però ElCaso.cat ha tingut accés a part de la investigació que està fent la policia. Sembla que la baralla es va iniciar per aturar una agressió masclista d'un home contra una dona, la seva parella.

En un altre vídeo, al qual ha tingut accés ElCaso.cat, es veu com un home arrossega una dona per terra. Va ser aquest fet que va iniciar l'enfrontament.

 

 

 

Primera part de la baralla, on es veu com l'home treu la dona del vagó del Metro / ElCaso.cat

Va treure la dona del metro estirant-la

L'home va agafar la dona, amb qui podria tenir una relació sentimental, a l'interior del vagó i la volia fer baixar, contra la seva voluntat, en aquesta estació de Metro. Un ciutadà va intentar evitar-ho i un segon ciutadà va ser el que va accionar l'alarma del tren per poder avisar als serveis de seguretat de TMB.

A les imatges es veu com un ciutadà, que porta el telèfon a l'orella per avisar als Mossos d'Esquadra, intenta estirar la dona per evitar que sigui agafada per l'home que se la volia emportar contra la seva voluntat.

L'home que va estirar la dona va agredir a qui la volia defensar

Ja a l'andana del Metro, l'home va deixar anar la dona i va ser quan va començar a agredir al ciutadà que volia evitar l'agressió masclista. El presumpte agressor dóna diversos cops de puny i puntades de peu a les persones que van ajudar a la dona. Aprofitant la confusió, la noia, sense sabates, es va poder escapar corrents.

 

 

 

Segona part de la baralla, a l'estació Santa Eulàlia del Metro de Barcelona / ElCaso.cat

Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta una investigació per aclarir els fets. Quatre persones que van participar en la baralla estan identificats, dos de nacionalitat estrangera. De moment no ha transcendit quin era l'objectiu de l'home que es volia emportar, contra la seva voluntat, la dona estirant-la.