Un treballador d’un xiringuito a Sanlúcar de Guadiana (Huelva) va patir una presumpta agressió homòfoba del seu company de feina el 17 de juliol​. La denúncia explica que el treballador va ser colpejat i va rebre puntades.

La víctima assegura que va sentir diverses expressions com “maricón de mierda” o “si es que no eres un hombre”.

El denunciant va patir lesions lleus

El 17 de juliol va tenir lloc la presumpta agressió a una guingueta de Huelva. El denunciant tenia 22 anys i era brasiler. A conseqüència dels fets, va acabar amb lesions lleus.

La denúncia s'ha presentat a la Guàrdia Civil. Relata que el presumpte agressor és un nou company de feina. Des de l’arribada del company, havia sentit comentaris homòfobs dirigits al denunciant i a la seva parella.

També feia altres comentaris que es dirigien a diversos treballadors, fins i tot, al responsable del local.

L'agressor va colpejar i va donar puntades a la víctima

El dia dels fets, la parella del denunciant estava parlant amb un cambrer. El denunciat va creure escoltar un comentari despectiu de la parella del denunciant sobre ell. Quan va escoltar aquest comentari, es va enfrontar al noi.

El denunciant va actuar immediatament i va separar els dos implicats. En aquell moment l’agressor va començar a atacar la víctima. Va donar-li un cop de puny a l’ull, al nas i a la boca.

Després va tirar-lo a terra i li va donar puntades al pit. No va parar fins que van arribar uns altres companys que el van obligar frenar, relata la denúncia.

L’agredit remarca a la denúncia que l’agressor no parava d’insultar-lo. Va dir expressions com “maricón de mierda”, “¡Si es que no eres un hombre!” o “¡Esas son las cosas que pasan por contratar maricones como estos!”.

Agressió homòfoba a València

Un jove de 21 anys va patir una agressió homòfoba el 2 de juliol a la zona Blasco Ináñez (València). Ho va denunciar a les xarxes socials i el col·lectiu LGTBIQ+ es va mostrar preocupat.

Alejandro, el noi agredit, va ser apallissat mentre li cridaven "maricón, me estás vacilando" i "maricón, dame dinero". La víctima va explicar al mitjà La Marea que acabaven d'anar a sopar un grup d'amics i un noi es va apropar a demanar diners. De broma, li va contestar: "Diners no, però el que sí que tinc és un culazo".

El noi es va sentir ofès per la resposta de l'Alejandro i va començar a insultar-lo. Va donar-li una empenta i el grup d'amics va separar-los. Després el noi va marxar. Però va tornar uns minuts després a la plaça Hondures amb un grup de 10 o 12 persones per donar-li una pallissa a l'Alejandro. També van donar una altra pallissa a un altre amic homosexual de l'Alejandro.