Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta una investigació per aclarir què ha passat aquest dimarts al matí al segon pis del número 86 del passeig de la Mare de Déu del Coll, al barri dels Penitents, al districte de Gràcia de Barcelona. Dos homes, els dos de nacionalitat espanyola, s’han barallat i un d’ells ha matat a l’altre. 

Baralla entre germans

Podria ser un crim més a la ciutat del descontrol, però segons ha pogut saber ElCaso.cat, es tracta d’una baralla familiar que ha acabat amb tragèdia. Un dels dos germans ha mort. L’altre germà, més petit, ha acabat detingut

Tot i que s’ha decretat el secret de sumari, s’ha pogut saber que després d’un enfrontament que han pogut sentir els veïns, al voltant de les vuit del matí, un dels dos germans ha atacat a l’altre, deixant-lo ferit molt greu. 

Imatge del pis precintat Mossos / GRS
Imatge de la porta del pis, precintada pels Mossos d'Esquadra / GRS

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’ha desplaçat al pis, però no s’ha pogut fer res per salvar la vida a l’home. Presentava signes de violència i s’ha avisat a la policia, que ha detingut al germà, acusat del crim. 

Els veïns d’aquesta finca del passeig de la Mare de Déu del Coll han explicat que els dos germans, d’uns 35 anys, vivien amb els seus pares, dos jubilats que antigament havien regentat un bar a tocar de la plaça de Lesseps. Al pis també hi havia la parella del germà gran i la mare, d’ençà de l’inici de la pandèmia, estava poc a casa i es passava més temps amb la seva mare, que està molt dèbil de salut. Els veïns que els havien tractat i que coneixen els dos germans des de petits també han assegurat que l’ara detingut havia protagonitzat alguns episodis violents de més jove.

Investigació oberta i sota secret de sumari

Per motius que encara no s’han aclarit, s’ha iniciat la baralla, que ha costat la vida a un dels dos germans. Segons han confirmat fonts de la policia catalana, el germà petit pateix un trastorn psiquiàtric, un fet que apunten com a possibilitat del crim d’aquest matí al districte de Gràcia, a l’espera que avancin les gestions d’investigació.

Mossos d'Esquadra en una porta del districte de Gràcia / GRS

Agents dels Mossos d'Esquadra a la porta de la finca del passeig de la Mare de Dèu del Coll / GRS

L’home ha quedat detingut i la policia ha precintat el pis, per seguir amb les investigacions i les diligències judicials que pugui ordenar el magistrat que ha assumit la investigació del crim. 

Aquesta tarda agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana vigilaven l’accés a la finca i agents del grup d’homicidis de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió de Barcelona han accedit al pis on vivia la família.