Una discussió se'ls va de les mans i acaben barallant-se a ganivetades, com a mínim un dels implicats. Un home ha resultat ferit lleu per arma blanca arran d'un enfrontament, en un principi verbal, a la placeta baixa de la Rambla de Figueres (Alt Empordà). Els fets van produir-se aquest dimecres al vespre, pels volts de les vuit, a aquest cèntric indret de la ciutat gironina. Dos homes van començar a cridar-se i van perllongar la discussió fins al carrer Caamaño. Un cop allà, un d'ells, el presumpte agressor va treure un ganivet i va punxar l'altre individu.

La víctima, poc després, va necessitar ser traslladada a l'Hospital de Figueres, on va rebre alguns punts de sutura. L'home agredit, en rebre l'alta mèdica, va donar la descripció del seu presumpte agressor a la Guàrdia Urbana de Figueres. Els agents van activar un dispositiu aquell mateix vespre per tal de trobar-lo pels carrers de la ciutat. I així va ser. Poc després, pels volts d'un quart de nou d'aquest dimecres, el van localitzar i el van detenir molt a prop d'on s'havia produït l'atac posterior a la discussió. A més, segons alguns testimonis, durant la baralla entre ells, ambdós van provocar desperfectes en un establiment d'aquesta cèntrica zona de la capital de l'Alt Empordà.

Ganivetades a Barcelona, fa pocs dies

Les baralles amb objectes punxants són, en moltes ocasions, a l'ordre del dia. La produïda aquest dimecres al vespre a Figueres va saldar-se amb només un ferit lleu. Tanmateix, no sempre és així. A principis de mes, el districte de Ciutat Vella de Barcelona va ser l'escenari de dos apunyalaments gairebé simultanis, poc abans de dos quarts de cinc de la matinada del passat diumenge 7 de maig, quan dues persones van resultar ferides per arma blanca. Les ganivetades van succeir a la Rambla i al carrer d'en Tantarantana de la capital catalana. Les víctimes van ser traslladades a un centre hospitalari amb lesions de gravetat i els Mossos d'Esquadra van obrir dues investigacions al respecte, en assegurar que els fets no estaven relacionats entre ells.