Surrealista situació aquest dilluns, 11 de setembre, al vespre al bar Sport House de Mataró, al Maresme. El que va començar com un sopar entre dues parelles, conegudes i amigues, gairebé va acabar en una tragèdia. Va anar de ben poc. Pel que ha pogut saber ElCaso.cat, quan passaven pocs minuts de les onze la policia catalana va rebre l’avís d’una baralla, amb armes blanques, a l’interior d’un bar de la capital del Maresme. Quan van arribar van poder identificar les parts i acabar la baralla. Per sort, tot i la violència de l’enfrontament, ningú va prendre mal. A hores d’ara, segons han explicat fonts de la policia catalana, ningú ha presentat denúncia. 

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, l’enfrontament es va iniciar al bar per una discussió entre dues parelles de mitjana edat que havien quedat per sopar. Segons han explicat alguns testimonis, l’home d’una de les dues parelles va proposar mantenir relacions sexuals amb la parella del seu amic, fent un trio amb ell, la seva dona i la parella de l’amic. Aquesta proposta, però, no va ser acceptada per la parella, i no només això, l’home que, segons les versions conegudes, hagués quedat apartat d’aquesta trobada sexual a tres, va respondre de manera violenta, atacant a l’home que havia fet la proposta, amb una destral que portava amagada. L’enfrontament es va iniciar en el començament de l’àpat, fet que fa pensar que la proposta de trio ja havia estat feta amb anterioritat, però que havien quedat per parlar-ne, fet que va desencadenar la reacció violenta d’un dels homes, que ja portava l’arma amagada. 

Destral i cops de puny per un trio fallit a Mataró

Quan va iniciar-se la baralla, amb la destral i l’home agredit defensant-se a cops de puny, els altres clients del restaurant van trucar al 112. Els Mossos van poder evitar mals majors. Els agents que es van desplegar a la zona, al carrer de Llauder, al centre de Mataró, van poder identificar les diverses parts i els van oferir presentar denúncia, un fet que, a hores d’ara, encara no ha passat, i que la policia preveu, per les declaracions dels dos homes, que no passi. Els agents també van trobar la destral, que l’home havia amagat sota un cotxe, a tocar del restaurant. 

L’escena violenta va sorprendre diverses persones que estaven sopant en aquest conegut restaurant de Mataró i més quan van saber què havia originat la baralla i l’enfrontament entre dos amics. A més, segons detallen a ElCaso.cat, una de les dones de les dues parelles anava amb cadira de rodes, per una lesió a la cama, i quan la seva parella va marxar, es va quedar a l’interior del bar, fent encara més surrealista la història. Una més de Mataró.