Baralla multitudinària amb bats de beisbol, pals i armes blanques al nucli antic de Tortosa (Baix Ebre). Dos grups de joves han protagonitzat aquest dilluns a la nit, cap a tres quarts de deu, un violent enfrontament a cops i amb pals, cridant pels carrers i perseguint-se mútuament. Quatre dels participants han estat detinguts per la Policia Local de Tortosa, que va desplaçar-se fins al lloc dels fets, la plaça Gerard Vergés i el carrer Montcada, juntament amb efectius dels Mossos d'Esquadra. Els vídeos de l'incident han circulat per diferents xarxes socials.

Els agents, en arribar al lloc, van separar els joves que van trobar en aquell moment barallant-se i els van intervenir diversos objectes, entre els quals hi havia bats de beisbol i algunes armes blanques. La Policia Local va arrestar quatre dels nois que van necessitar ser atesos per les ferides en un Centre d'Atenció Primària (CAP) de la ciutat i posteriorment els van portar als calabossos dels Mossos d'Esquadra. Tots quatre, tot i que per les imatges fetes públiques en serien més els participants a l'enfrontament, han passat a disposició judicial. No ha transcendit edats ni nacionalitats.

Baralla el dia anterior

Pel que sembla, segons apunta Diari de Tarragona, els dos grups ja van protagonitzar algun tipus d'incident el dia anterior. Els joves enemistats haurien estat amics abans. En qualsevol cas, es desconeixen les motivacions d'aquesta batalla campal que han viscut els veïns del casc antic de Tortosa cap a tres quarts de deu de la nit d'aquest dilluns, en una zona molt cèntrica amb diferents subseus institucionals com delegacions governamentals o serveis territorials. Els quatre detinguts que han passat aquest dimarts a disposició judicial estan acusats d'un delicte de lesions per la baralla multitudinària.