Apunyalament al centre de Terrassa aquest dilluns al vespre. Quan faltaven pocs minuts per les vuit del vespre dues persones van iniciar un enfrontament per causes que encara s'estan investigant i un home va resultar ferit greu d'una ganivetada al braç, que també va afectar el lateral del cos.

Detingut al carrer de Galileu per la Policia Municipal de Terrassa

Els fets van passar a la rambla d'Egara i els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de les investigacions. Ara per ara els agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Terrassa encara no han pogut aclarir què va motivar l'apunyalament i tampoc què va iniciar l'enfrontament entre les dues persones. El que sí que sembla clar és que la baralla va ser entre dos homes que es coneixien i que es descarta que la motivació de l'agressió fos el robatori.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, l'home va atacar-lo amb una tisores, clavant-li entre 5 i 6 cops a la víctima. La Policia Municipal de Terrassa va detenir poca estona després dels fets un home al carrer de Galileu amb carrer de Martí Diez. Es tracta d'un home de 57 anys de nacionalitat espanyola i veí de Terrassa, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

Van salvar la vida de l'home amb un torniquet

L'actuació dels agents de la policia de Terrassa i dels Mossos d'Esquadra que es van desplegar a la zona, segons ha pogut saber aquest mitjà, va ser clau per salvar la vida de l'home agredit. Segons consta a l'atestat policial al qual ha tingut accés aquest mitjà, els agents de seguretat ciutadana van poder aturar l'hemorràgia que presentava l'home aplicant un torniquet, fins que van arribar els serveis sanitaris del SEM, que van estabilitzar i traslladar l'home ferit, de nacionalitat espanyola i d'uns 50 anys.

En un vídeo publicat per Món Terrassa es veu com l'home està en un banc atès després de ser agredit a la via pública.

Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta una investigació per aclarir els fets, a l'espera de prendre declaració als dos implicats i també als testimonis que eren a les vuit del vespre en aquest indret de Terrassa.

Repunt de violència

L'àrea metropolitana de Barcelona està vivint les darreres setmanes un repunt de violència. La capital, sobretot, ha estat l'escenari de robatoris amb violència. Un turista va ser agredit amb un pal per dos lladres que li van robar dues maletes al carrer de l'Hospital del Raval, la setmana passada. També un turista anglès va ser assaltat amb un cop de martell quan sortia d'un hotel de l'Eixample per robar-li la motxilla.

Aquest diumenge al vespre una baralla entre dues persones a la zona del barri de Santa Caterina, al centre de la ciutat, va acabar amb una persona apunyalada amb una estaca de fusta.