Ensurt de mort pels dos ocupants d'una avioneta: han hagut de fer un aterratge d'emergència en un camp d'Igualada (Anoia).

Aterratge d'emergència a Igualada

Els fets han passat aquest dissabte en un camp al costat de la carretera N-IIa a Igualada, segons informen els Bombers de la Generalitat en una piulada.

Problemes al motor del vehicle

Per causes que encara s'estan investigant, una avioneta ultralleugera ha tingut problemes al motor i, per aquest mateix motiu, s'ha vist obligada a fer un aterratge d'emergència al mig del camp.

Els dos ocupants no han resultat ferits

A l'interior de l'ultralleuger hi havia dues persones que, afortunadament, no han resultat ferides i tot ha quedat en un petit ensurt. Així i tot, els Bombers de la Generalitat han desplaçat tres dotacions fins al lloc dels fets i, a més, també han intervingut els Mossos d'Esquadra i els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els Bombers de la Generalitat ho expliquen tot a Twitter

"Un ultralleuger ha tingut problemes al motor i ha fet un aterratge d'emergències en un camp del costat de la carretera N-IIa a Igualada. Els dos ocupants n'han sortit il·lesos. Hem desplaçat 3 dotacions Bombers al lloc. També treballen els Mossos d'Esquadra i els Serveis d'Emergències Mèdiques", expliquen els Bombers de la Generalitat en una piulada.

generalitat de catalunya bombers - Carles Palacio

Aterratge d'emergència en un camp d'Igualada (Anoia): els dos ocupants han quedat il·lesos / Carles Palacio

Un pilot greument ferit per un accident a Sabadell

Malauradament, aquest no ha estat l'únic cas d'un aterratge d'emergència d'una avioneta i, de fet, fa sis dies, una avioneta de l'aeroport de Sabadell (Vallès Occidental) va patir un accident: va caure a les vies del tren i el pilot va quedar greument ferit.