Les 137 persones a bord de l'avió SRL 203 de la línia Red Air van viure els pitjors moments de les seves vides poc abans que finalitzés el trajecte. L'avió va haver d'efectuar un aterratge d'emergència a l'Aeroport Internacional de Miami després que un defecte al tren d'aterratge provoqués un incendi i el foc s'escampés  a la resta de la nau. Afortunadament, no hi ha hagut víctimes mortals, tot i que tres persones han resultat ferides. El succés, no obstant això, ha deixat impactants imatges de l'avió en flames, així com dels moments de pànic viscuts dins. 

L'avió havia sortit des de la ciutat de Santo Domingo, la capital de la República Dominicana, i portava a bord un total de 137 persones, de les quals 126 eren passatgers i 11, tripulants de la nau. D'aquestes 137 persones, només tres han resultat ferides a causa de l'accident i han necessitat ser hospitalitzades. L'Administració Federal de l'Aviació (FAA) està investigant els fets i les causes d'aquest accident que hauria resultat una autèntica tragèdia aèria si no s'hagués evitat. 

Moments d'angoixa i pànic entre els passatgers

Tot i que no està clar què és el que ha provocat que l'avió s'incendiés, tot apunta que es tracta d'un error en el tren d'aterratge de l'avió el que ha causat les flames. Els pilots de l'avió detecten que alguna cosa no va bé i procedeixen a efectuar un aterratge d'emergència a l'Aeroport Internacional de Miami, sense imaginar-se les conseqüències que aquest aterratge tindrà en la nau. 

Imatges de l'avió SRL 203, que duia 137 persones a bord, en el moment que s'atura i les flames l'envolten. / Twitter

Tal com es pot veure en els diversos vídeos publicats a les xarxes socials, l'avió aterra a la pista d'aterratge de l'aeroport, però un error del tren d'aterratge provoca que l'aeronau derrapi per la pista sense control. Al seu pas, travessa una de les torres de control, i finalment s'atura en un camp de gespa. Mentre això succeeix, es comencen a apreciar flames sota l'ala esquerra de l'avió, que ràpidament creixen i envolten l'avió. Els passatges són evacuats entre crits d'angoixa i pànic per l'ala dreta de l'avió; alguns d'ells aprofiten per gravar la insòlita però perillosa situació en la qual s'han vist atrapats. "El que ha passat aquí és un miracle", ha declarat l'alcaldessa de Miami, en relació a l'accident. 

Els passatgers de l'avió incendiat són evacuats a través de l'ala dreta de la nau, després que el foc envoltés l'avió / Twitter 

Almenys tres dotacions de bombers van desplaçar-se fins a l'aeroport i van estar ruixant l'avió i els seus voltants amb espuma d'extinció d'incendis, a la vegada que controlaven tot el combustible vessat a causa de l'aterratge d'emergència.