No és cap secret que treballar com a repartidor de menjar o altres productes en empreses com Glovo o Just Eat, el que popularment es coneix com a riders, no és una feina molt ben pagada. Per aquest motiu, molts d'ells s'han de buscar alguna altra manera de guanyar diners i no sempre amb activitats legals. Alguns, aprofitant la seva feina, també es dediquen a repartir drogues a domicili, un negoci que cada vegada està més a l'alça, especialment des que va tenir lloc el confinament per la pandèmia. En alguns casos, però, és al revés i són els repartidors de droga els qui simulen treballar per aquestes empreses de repartiment de menjar per passar desapercebuts.

En aquest context, a Reus, agents de la Guàrdia Urbana han pogut detenir un d'aquests repartidors de drogues a domicili, tal com ha anunciat el mateix cos policial a través de les seves xarxes socials. La detenció, que s'ha produït aquest dijous, no ha estat fruit de cap investigació contra aquesta mena de traficants, sinó fruit de la casualitat i d'una imprudència per part del mateix detingut. L'home, que circulava en patinet elèctric pels carrers de la capital del Baix Camp, no ha respectat les indicacions viàries i s'ha saltat un semàfor, cridant l'atenció dels agents policials, que l'han aturat per aquest motiu.

Marihuana i cocaïna amagada al doble fons de la bossa

Els policies municipals han identificat l'individu amb la intenció de sancionar-lo per saltar-se el semàfor, però també han decidit inspeccionar la bossa de repartiment que portava. Ha estat en aquest moment quan, en un doble fons, han trobat quinze paperines de marihuana, tres paperines de cocaïna i 535 euros en efectiu fraccionats en diversos bitllets. Davant aquesta situació, els agents de la Guàrdia Urbana han detingut l'home acusat de ser el presumpte autor d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i l'han traslladat a dependències policies.