Una persona mor atropellada per un tren mitja distància de la Renfe a la sortida de Girona. Les vies han estat tallades.

Atropellament mortal a la Renfe de Girona

Cap a tres quarts de vuit d'aquest vespre, una persona ha mort atropellada per un tren de la línia R11 a 500 metres de l'estació de Girona.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís per part de Renfe, alertant que el tren havia atropellat un vianant mentre anava de Caldes de Malavella a Girona.

Els Bombers han tallat les vies en els dos sentits, interrompent la circulació, per auxiliar la víctima, que ha mort a conseqüència del xoc amb el tren, confirma Renfe.

La companyia ha habilitat el transbord dels 83 passatgers que viatjaven al mateix tren.

Els Mossos han obert una investigació per esclarir si es tracta d'un accident o si ha estat un suïcidi. Els testimonis i les declaracions del conductor seran clau per a la investigació.

Baralla als rodalies per la mascareta

El servei de trens de rodalies de Renfe a Catalunya ha estat sempre polèmic. Als seus serveis amb retard i instal·lacions antigues es va sumar fa uns dies el protocol per a la prevenció de la Covid-19.

Rodalies

Baralla als rodalies de Barcelona per una noia que no portava mascareta / Arxiu

Un tren que feia el trajecte Castelldefels-Barcelona acabava sent escenari d'una agressiva baralla per l'ús de la mascareta.

Una dona se la va treure a l'interior del transport públic i diversos passatgers la van increpar com a irresponsable.

Ella al·legava mantenir la distància de seguretat amb la resta de persones, però no tenia en compte que el tren no tenia ventilació.

Les contestacions de la noia i els comentaris dels altres viatgers van desencadenar una baralla verbal que va acabar en crits, insults i amenaces.

Carla Puig, una de les testimonis del conflicte, va gravar l'incident amb el seu mòbil i el va publicar a Twitter.