Nova agressió masclista a Barcelona: un home intenta segrestar les filles d'una dona, l'amenaça de mort i l'insulta a l'estació de tren del Clot d'Aragó.

Estació Renfe Barcelona- El Clot d'Aragó

Els fets han passat aquest diumenge al voltant de les 17:30 a l'estació Renfe Barcelona-El Clot d'Aragó, segons explica una noia que va presenciar l'agressió al seu compte de Twitter. Una mare estava asseguda al banc de l'andana de la via R2 amb dues nenes i un bebè al cotxet, quan, de cop i volta, ha aparegut un home amb una actitud molt violenta.

Renfe Barcelona Clot Aragó / Google Maps

Nova agressió masclista a la Renfe de Clot d'Aragó (Barcelona): amenaces de mort i insults / Google Maps

L'home s'acosta a la mare i la comença a escridassar i a insultar amb un to molt agressiu i s'intenta emportar les dues nenes, totes elles menors de deu anys. Una d'elles, espantada, ha començat a plorar i a demanar que, si us plau, no s'acostés a elles.

Un home agredeix una mare i les seves filles menors

Per surrealista que sembli, el guàrdia de seguretat de l'estació, que ho estava observant tot, no ha fet res per evitar-ho i, per aquest mateix motiu, quatre noies que estaven a l'andana, s'han posat davant la mare i les nenes per evitar que l'home les agredeixi. "El de seguretat, davant la situació, seguia immòbil observant. Vergonyós", comenta indignada una de les noies.

Immediatament, ha arribat un tren en direcció Granollers Centre, al qual volien pujar la mare i les nenes. L'home, amb una actitud molt violenta, s'ha posat davant la porta per evitar que la mare pugés al tren. Llavors, les noies han agafat les nenes per intentar-les ajudar a pujar, tant a ella com a la mare i, en aquest moment, l'home ha començat a escopir-les a la cara.

"Et juro que et mataré"

Ha estat en aquest moment quan el guàrdia de seguretat ha reaccionat i s'ha posat davant la porta del tren i, finalment, entre ell i les quatre noies, han aconseguit entrar al tren i impedir que l'agressor hi pugés. No obstant això, abans que arrenqués el tren li ha dit a la mare: "Et juro que et mataré".

S'estava saltant una ordre d'allunyament

Ja dins el tren, la mare estava molt alterada i estava repetint tota l'estona que estava espantada, ja que l'home s'estaria saltant una ordre d'allunyament i que l'home havia trencat la porta de casa seva, com a mínim, en una ocasió. A més, explica que l'ha denunciat diverses vegades i que pensa que només es prendrien el cas seriosament el dia que ell la matés.

Una de les noies que ha presenciat l'agressió ho ha compartit per Twitter per demanar a les institucions públiques es posicionin davant aquestes situacions de violència: "Em sento trista, però la ràbia supera la meva tristor", comenta la jove.