Un home i una dona han mort atropellats aquest dissabte al migdia al municipi de Navarcles, al Bages. Les víctimes tenien 72 i 77 anys i han perdut la vida en ser envestides per un cotxe que ha perdut el control per causes desconegudes. Se sap que en el moment de la tragèdia anaven junts, però es desconeix si eren un matrimoni. El tràgic succés ha tingut lloc al costat d'un aparcament del carrer del Tèxtil, al polígon industrial del municipi, quan passaven pocs minuts de dos quarts de dues de la tarda.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre unitats i un comandament del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), així com diversos agents de la Guàrdia Urbana de Navarcles i dels Mossos d'Esquadra. Pel que fa al conductor del cotxe, un noi de 20 anys, ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Ha donat negatiu en les proves d'alcoholèmia i de drogues, però la policia catalana l'ha detingut com a presumpte autor de dos homicidis imprudents. Des de l'Ajuntament de Navarcles han enviat el condol als familiars i amics de les víctimes i han demanat respecte per a les seves famílies en aquests durs moments.

Dos ferits en un accident a Flix

També aquest dissabte, dues persones han resultat ferides en un xoc frontal entre dos cotxes a Flix, a la Ribera d'Ebre. Els fets han tingut lloc quan passaven pocs minuts de les quatre de la matinada al quilòmetre 8 de la carretera C-12. A conseqüència de l'accident, un dels conductors ha quedat atrapat dins del vehicle i ha hagut de ser excarcerat pels Bombers de la Generalitat. Els ferits, un home de 28 anys i un altre de 52, han estat traslladats en ambulància fins a l'hospital comarcal de Móra d'Ebre. La carretera ha hagut de ser tallada durant una llarga estona i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació sobre el sinistre.