Nou accident de trànsit i nova víctima mortal a Barcelona. Aquest dijous al vespre una dona de 33 anys ha sigut atropellada per una motocicleta a l’avinguda de la Riera de Cassoles, a la cantonada amb el carrer de Bretón de los Herreros. La noia va ser atropellada per una moto i va resultar ferida molt greu. Tot i els esforços del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i que va poder ser traslladada amb vida a un centre hospitalari de la ciutat, aquesta matinada ha acabat morint. 

Investigació per aclarir l’accident

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana investiga les causes. Els fets es van registrar al voltant de les vuit del vespre, un moment de molt trànsit. Ara mateix la Guàrdia Urbana intenta aclarir què va passar i què va provocar aquest nou sinistre a la capital de Catalunya, el desè amb víctima mortal aquest 2023 i el segon en menys de 24 hores. 

Riera de Cassoles, frontera entre el districte de Gràcia i el de Sarrià-Sant Gervasi, és una via amb molts passos de vianants però on els vehicles, que baixen des de la plaça de Lesseps, van a gran velocitat. L’accident es va registrar a la cantonada amb el carrer de Bretón de los Herreros, en el darrer tram del carrer, quan l’avinguda de Riera de Cassoles va a morir a la Via Augusta. Diverses vegades els veïns i comerciants de la zona han avisat de la perillositat del carrer, amb els semàfors per a vianants de poca durada, que compliquen als ciutadans poder travessar el carrer. 

Segon accident mortal en poques hores

La nit de dimecres a dijous un home de 57 anys, turista, va morir atropellat també a Barcelona. En aquest cas, a la zona de Diagonal Mar, quan un tramvia el va envestir, per causes que la Guàrdia Urbana de Barcelona encara està investigant. Ell i una segona persona, que no va resultar ferida, sortien del Parc del Fòrum, de la primera nit del Primavera Sound.