El conductor d'un ciclomotor ha protagonitzat una persecució pel Barcelonès aquest dissabte a la tarda després d'haver-se saltat un control de trànsit i atropellat un Policia Local de Santa Coloma de Gramenet. L'home que, com es va saber més endavant, anava borratxo, va fer cas omís a les instruccions dels agents del Districte 3 de Santa Coloma quan aquests li van indicar que s'aturés per poder inspeccionar el seu vehicle i demanar-li la documentació. En comptes d'alentir la marxa, va accelerar per poder fugir, i en el procés va acabar envestint un dels policies. 

Immediatament, un cotxe patrulla es va llençar a la seva persecució, que es va allargar fins al terme municipal de Badalona. Després de seguir-lo durant una estona pels carrers de la localitat, va poder ser interceptat gràcies a la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Badalona

Conduïa sota els efectes de l'alcohol 

Un cop detingut, els policies el van sotmetre a una prova d'alcoholèmia que va donar un resultat positiu de 0,70 mil·ligrams per litre d'aire espirat, més del doble del límit permès per llei. El motorista va quedar emmanillat i el van traslladar a dependències policials per a prendre-li declaració. Pel que fa a l'agent de la Policia de Santa Coloma atropellat, les ferides que va patir van ser lleus, afortunadament, i a hores d'ara està recuperant-se, segons ha informat el mateix cos policial. 

motorista detingut badalona (1)
L'home va poder ser detingut a Badalona després de la persecució / Policia Local Santa Coloma de Gramenet.

L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, no ha dubtat a compartir aquesta detenció al seu perfil de X, l'antic Twitter. "Detingut aquesta tarda un delinqüent que ha atropellat un policia de Santa Coloma quan s'ha saltat un control a la ciutat veïna. La detenció s'ha produït a Badalona en col·laboració entre la Guàrdia Urbana de Badalona i Santa Coloma. Seguim treballant per netejar els carrers de gentuza".