Una noia de 22 anys està ingressada en estat crític a l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València després d'haver estat atropellada quan travessava per un pas de vianants aquest divendres de matinada. El conductor del cotxe que ha causat l'accident va escapar sense ajudar-la, deixant-la greument ferida enmig de la calçada de l'avinguda del Professor López Piñero, a tocar del centre comercial El Saler.

Testimonis del sinistre van descriure el vehicle com un Volkswagen Polo de color blanc, i la Policia Local de València ha fet una crida a la ciutadania per trobar com més aviat millor el conductor responsable. "Sol·licitud de col·laboració. Atropellament molt greu, el vehicle es va escapar. Possibles danys al capó i a la lluna davantera. Si tens informació, truca al 092", han escrit en un comunicat a través de X. 

La noia està ingressada en condició crítica 

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va rebre l'avís del que havia passat al voltant de les dues de la matinada. Immediatament, van activar patrulles de la Policia Local i una ambulància del SAMU. Els facultatius sanitaris van estabilitzar la noia, que presentava politraumatisme sever, i la van evacuar d'urgència a l'Hospital La Fe, on va arribar en estat crític. La víctima va haver de passar per quiròfan, i a hores d'ara continua ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) amb pronòstic greu. 

Gràcies a les declaracions dels testimonis de l'accident, els agents van poder saber el model i la marca del cotxe que la va atropellar. Desafortunadament, cap de les persones que van presenciar l'atropellament van poder donar el número de la matrícula. Per ara, la investigació continua oberta amb l'objectiu de localitzar, identificar i detenir el conductor responsable del sinistre.