Atraquen un banc a Montcada i Reixac, al Vallès Occidental. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, dues persones han estat detingudes pels Mossos d'Esquadra després d'entrar en una entitat bancària de la Caixa situada al carrer Camèlies, número 34, de la ciutat. Els fets han tingut lloc aquest divendres cap a dos quarts d'una del migdia, moment en el qual un dels treballadors ha activat l'alarma silenciosa. Els assaltants han amenaçat a clients i empleats amb una arma de foc.

 

Tot i que encara no s'ha confirmat si l'arma de foc era real o simulada, el caos s'ha apoderat d'aquesta entitat bancària de Montcada i Reixac, quan els dos pistolers han accedit i han amenaçat tant a clients com a treballadors. L'alarma silenciosa ha alertat a la policia catalana que, com s'especifica al protocol, s'ha adreçat al carrer Camèlies amb una patrulla de paisà per confirmar que es tractés realment d'un atracament i no d'una falsa alerta. I així ha estat. Poc després, els agents demanaven reforços i rodejaven la sucursal de la Caixa. 

Detinguts en sortir per les portes del banc

Els dos assaltants seguien a l'interior del banc, però ben poc han trigat en sortir per la porta amb el botí. En aquell moment ha estat quan els Mossos d'Esquadra, presents amb un gran nombre de patrulles a l'exterior, els han reduït i arrestat. No hi ha hagut ferits, segons han informat fonts policials a aquest mitjà, i durant l'escorcoll d'un dels individus els agents han intervingut una arma de foc, que en aquests moments estan confirmat si és simulada o no. El protocol policial especifica que s'ha d'esperar que els atracadors surtin per actuar i detenir-los. I, en aquest cas, els presumptes lladres no han pogut fer efectiu l'assalt a l'entitat bancària de Montcada i Reixac.