A Twitch s'hi poden veure retransmissions de videojocs, esportives, entrevistes i, fins i tot, atracaments. Això últim és el que van poder veure aquest passat dijous els seguidors de Mystixx, un streamer que estava fent una emissió de contingut en directe mentre estava passejant pels carrers de la ciutat de Kongsberg, a Noruega. De cop i volta, un adolescent se li va apropar per darrere, el va començar a intimidar i el va intentar atracar.

L'atracador el va amenaçar amb dues navalles

Mystixx, veient que l'atracador era molt jove i semblava anar borratxo, el va vacil·lar i li va dir que "podia vendre el seu xandall" per aconseguir els diners que necessitava, rient-se d'ell. Això, però, no li va fer gràcia a l'atracador, que va mostrar-se encara més violent i va treure dues navalles que portava amagades i el va tornar a amenaçar. Davant aquesta situació, el streamer va arrencar a córrer per fugir de l'adolescent, però aquest el va perseguir mentre no deixava de cridar-lo, fent que algunes de les persones que hi havia als carrers anessin a intentar ajudar-lo. 

El lladre seguia amb la seva actitud violenta fins que es va adonar que la persona a qui estava atracant ho estava gravant tot amb el seu telèfon mòbil. No només això, sinó que estava fent un directe a Twitch i tots els seus seguidors ho estaven veient. Alguns d'ells, havien donat la veu d'alerta a la policia, que es va connectar a l'emissió i van veure l'atracament, així que diversos agents es van desplaçar fins al lloc per a detenir el jove. Segons apunten mitjans noruecs, es tracta d'un noi de 15 anys que anava borratxo i havia protagonitzat diversos altercats anteriorment.