Els Mossos d'Esquadra investiguen un atracament a l'oficina de Deutsche Bank del carrer de Còrsega de Barcelona, al districte de Gràcia. Un home ha entrat a l'oficina, al número 476 d'aquest carrer del centre de la capital de Catalunya, i després d'amenaçar els treballadors amb una arma de foc s'ha emportat un botí que, segons Ser Catalunya, podria ser de 100.000 euros.

La policia catalana ha confirmat a ElCaso.cat que estan investigant l'atracament i que no consten ferits en l'assalt. L'home, de qui ara s'està intentant aclarir la seva identitat, ha entrat amb una arma de foc que, segons els testimonis, podria ser simulada.

Investigació oberta per trobar el lladre

L'avís que ha rebut els Mossos d'Esquadra és de la una i vint minuts d'aquest migdia, segons consta a l'incident que han obert des de la sala de coordinació regional de la policia catalana.

Ara mateix s'ha obert una investigació per tal d'aclarir l'autor de l'assalt i si ha comptat amb ajuda a l'exterior, fent tasques de vigilància o per ajudar-lo en la fugida. Agents de la policia científica dels Mossos s'han desplegat a la zona per recollir imatge, testimonis i també possibles indicis que ajudin a identificar l'home que ha entrat a la sucursal i s'ha emportat els 100.000 euros. Ara mateix no consta que hagi pogut ser detingut.

Sense una descripció clara del lladre

No hi ha una descripció clara de l'home que ha assaltat la sucursal de Gràcia. Per l'emissora l'avís que s'ha donat a totes les patrulles no ha pogut aportar massa informació sobre quina aparença tenia l'autor de l'atracament. Els investigadors estan també analitzant totes les dades dels coneguts de la policia que es dediquen a aquest tipus de fets delictius.

A Barcelona, segons han explicat fonts dels Mossos, feia un temps que havien detectat la presència d'una persona de nacionalitat italiana amb un modus operandi semblant al que avui s'ha produït. Els investigadors estan mirant de saber si aquest lladre, que estava en cerca i captura, pot ser l'autor de l'atracament d'aquest dilluns al migdia al carrer de Còrsega.