Els vídeos sobre fantasmes i successos paranormals continuen sent virals i sempre ens sorprenen. I més si es tracta de nadons. És el cas d'uns pares, que s'emporten un bon ensurt i no poden creure el que va gravar la càmera de vigilància del dormitori mentre la seva filla dormia al bressol.

Una mà i una ombra al bressol del nadó

Stuart Mokler, un dissenyador gràfic de 31 anys de Suffolk (Anglaterra) va captar l'inquietant succés a la càmera de seguretat de casa seva, que semblava mostrar una activitat paranormal inusual. La seva filla de 10 mesos, Wren, estava profundament adormida al seu bressol quan la càmera va captar un moviment estrany i inusual que es produïa a l'habitació.

Les imatges van causar furor a les xarxes

Stuart utilitza càmeres de visió nocturna amb detecció de moviment per controlar el seu nadó. Gràcies a aquest tipus d'imatges va poder veure ombres que pujaven per les parets i el que semblaven ser dits que apareixen sota del matalàs, entre altres coses sorprenents, però realment aterridores.

En el vídeo gravat durant diversos dies es pot veure com apareixen unes mans apareixent al voltant del bressol com intentant apropar-se al nadó que dorm. També es pot presenciar estranyes figures flotant per sobre del bressol i ombres aparèixent i desaparèixernt sota del llit.

La família va penjar aquestes imatges a les seves xarxes socials i va rebre una gran reacció de les persones que van veure els vídeos, inclosos molts escèptics i persones que van fer suggeriments o van intentar ajudar oferint consells sobre com realitzar un exorcisme.

Altres casos de fenòmens paranormals

Es tracta del cas de Memphys, una nena de 2 anys, molt alegre i juganera, que fa poc va començar a dormir a la seva pròpia habitació. L'adaptació a la nova habitació anava bé fins que, de sobte, va començar a despertar-se en mig de la nit amb més freqüència de l'habitual i sense explicació lògica aparent. Va ser llavors quan els pares van decidir posar càmeres de seguretat a l'habitació i gravar el que passava allà per les nits.

Una presència estranya a l'habitació

De sobte, un dia la mare va escoltar el plor de Memphys i immediatament va saber que no era el seu plor normal i va córrer a veure com estava. Quan va entrar, es va trobar la nena assenyalant cap a l'altre costat de l'habitació intentant alertar la seva mare que hi havia alguna cosa. Ella encara no havia après a parlar molt i la seva mare tampoc no va veure res ni ningú a l'habitació quan va entrar a consolar la seva filla. 

Unes situacions veritablement terrorífiques i que, pel que sembla, no tenen explicació.