Un restaurant a Taipei (Taiwan, Xina) va patir un atac inusual la nit d'aquest dilluns després que un desconegut llancés a les seves instal·lacions més de mil escarabats. Les càmeres del G House Taipei capten el moment en el qual el sospitós llança els insectes a terra des d'un recipient i fuig juntament amb una altra persona. L'incident va ser probablement un acte de revenja contra el propietari de l'establiment, que suposadament li deu diners a una organització criminal, segons mitjans locals.

Cinc detinguts

L'incident va succeir mentre el restaurant acollia una reunió policial amb gairebé 700 convidats. Tanmateix, el comissionat de Policia de Taipei, Chen Jia-chang, descarta que fos un acte de provocació contra els uniformats. L'agent l'atribueix a una venjança entre l'amo del negoci i una xarxa de crim organitzat, pel que sembla per un deute de diners.

Les autoritats van detenir quatre homes i una dona com a presumptes implicats. Chen va condemnar el comportament i el va qualificar com un acte de violència que com qualsevol altre serà investigat conforme a la llei.

Després dels fets el G House Taipei va anunciar que tot el lloc seria sotmès a una "operació d'esterilització", relata RT.