Terrorífica escena en un supermercat d'Almeria. En un vídeo fet viral a les xarxes socials es veu com un home amb una pedra de grans dimensions colpeja repetidament la porta d'un establiment d'alimentació del barri de Ruescas a Níjar (Almeria). Això va produir-se poc després que el fessin fora i abans que poguessin baixar la persiana. El moment va crear una gran tensió entre els treballadors, tant que una de les caixeres va començar a cridar: "Para, para, que me vas a matar". Tot això mentre una altra companya enregistrava l'assaltant d'origen subsaharià. Pel que sembla, l'individu ja hauria proferit algun tipus d'amenaça previament al comerç i la propietària ja va donar l'alerta als cossos policials al seu moment.

 

Afortunadament, tot i l'ensurt inicial, no s'han produït danys personals després d'aquest episodi d'extrema violència, només materials a l'establiment i més concretament a la porta de vidre que dona entrada al supermercat. Les dues dones que eren a dins, tant la que gravava com la que s'escolta cridant al vídeo, van témer per la seva vida. De fet, la propietària del negoci, a diversos mitjans locals i nacionals, ha explicat que pensava que venia a matar-los. 

Detingut poc després de l'atac al supermercat

La Guàrdia Civil d'Almeria ha detingut aquest dimecres a l'home que va rebentar la porta del supermercat del barri de Ruescas de Níjar. L'individu tenia, a més, una denúncia prèvia per amenaces que va interposar en el seu moment la propietària del negoci local. La Comandància de l'Institut Armat ha explicat que a l'home d'origen subsaharià se l'imputa un delicte de danys. Els treballadors del supermercat han quedat alleujats després de l'arrest, tot i que esperen que l'assaltant no torni a utilitzar una violència tal contra tots ells ni contra el comerç alimentari.