Un vigilant de seguretat de Renfe ha tornat ha resultat ferit després de ser el centre de la ira d'un dels usuaris del transport públic. Els fets, tal com ha denunciat ADN Sindical, van tenir lloc aquest dijous al voltant de les nou del matí, quan el tren acabava d'arribar a l'estació de Maçanet-Massanes, l'última parada del recorregut. El treballador va comprovar que a l'interior del comboi hi havia un home dormint i el va despertar per informar-lo que ja havien arribat al final i que havia de baixar.

L'home, però, no s'ho va prendre gaire bé i va marxar de males maneres travessant les vies pel mig. El vigilant li va recriminar aquesta acció i l'home, en una actitud amenaçadora i molt violenta, es va treure el cinturó i el va començar a agredir amb la sivella. Quan ja eren davant de l'edifici de l'estació, el va començar a atacar a pedrades, mentre el vigilant intentava refugiar-se perquè no el toquessin. Tot i això, va patir diverses ferides als braços per les quals va haver de rebre assistència mèdica posteriorment. La situació va poder ser enregistrada en un vídeo que ja ha esdevingut viral a les xarxes socials.

L'agressor va caure a una rasa escapant dels Mossos

Arran de l'incident, els treballadors de Rodalies que hi havia a l'estació van alertar els Mossos d'Esquadra, que van activar unes quantes patrulles fins al lloc. En adonar-se de la presència policial, l'agressor va arrencar a córrer per escapar dels agents i es va ficar per una zona boscosa. En el seu intent de fugida, però, va acabar caient per un petit barranc i va quedar atrapat en una rasa, la qual cosa va fer que els Bombers de la Generalitat s'hi haguessin de traslladar per a poder-lo rescatar amb una corda.

Un cop rescatat, sanitaris del SEM el van atendre i el van portar en ambulància a l'Hospital Santa Caterina de Salt, on va ingressar amb diverses policontusions als braços i a l'esquena, fruit de la caiguda a la rasa. Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra van identificar l'home, de 32 anys i multireincident, i el van denunciar penalment com a presumpte autor dels delictes de danys, lesions lleus, amenaces i resistència als agents de l'autoritat, així com administrativament per un delicte de desobediència contra els agents de l'autoritat.