Condemnen un home de Marbella (Màlaga) a mig any de presó per assetjar la seva exnòvia: la va trucar 107 vegades en menys de 13 hores demanant-li que tornés amb ella tot i que ella li havia dit en repetides ocasions que no volia reprendre la relació.

Van tallar i ella va anar a viure a casa la seva mare

Tot va començar el maig del 2019 quan tots dos van començar a sortir. Al llarg de la relació, van estar vivint junts a diversos domicilis d'Almeria fins que, finalment, el juny del 2020 van tallar i ella se'n va anar a viure a casa la seva mare.

107 trucades en menys de 13 hores

L'home, en comptes d'acceptar la ruptura, al cap de dues setmanes, la va començar a assetjar demanant-li que tornés amb ella, tot i que ella li havia dit en diverses ocasions que no volia. "Amb la intenció de coartar la seva tranquil·litat emocional, li va trucar de manera insistent fins a 107 ocasions entre les 23:56 i les 12:44 de l'endemà. D'aquestes, 73 trucades es van produir quan la víctima ja havia bloquejat el telèfon", explica la sentència.

"L'acusat era coneixedor de la voluntat de la seva exparella i, tot i això, va continuar amb les trucades amb l'única intenció d'imposar aquest contacte i, a través del trànsit frenètic de trucades, va voler imposar la seva presència coartant així la llibertat d'ella, tot imposant-li una conducta que la víctima no tenia l'obligació de suportar", comenta la jutgessa.

Juez  / Pixabay

Condemnat a sis mesos de presó per assetjar la seva ex: li va trucar 107 vegades en menys de 13 hores/ Pixabay

Sis mesos de presó per assetjar-la

Per aquests fets, s'enfronta a un delicte de sis mesos de presó. També se l'acusava d'un delicte de maltractament tant físic com psicològic i de fer-li xantatge dient-li que, si no tornava amb ella, la mataria tant a ella com a la seva família. No obstant això, finalment, només entrarà a presó sis mesos per les trucades d'assetjament.