El conegut actor Johnny Wactor de la sèrie nord-americana General Hospital va morir la matinada d'aquest dissabte quan intentava evitar el robatori del convertidor catalític del seu cotxe. Segons ha informat el Departament de Policia de Los Ángeles (LAPD per les sigles en anglès), l'intèrpret, de 37 anys, va ser tirotejat per tres persones, i a hores d'ara mantenen una investigació oberta per tal d'identificar-los i detenir-los. 

Es va enfrontar als lladres que el van disparar 

Els detalls i les circumstàncies exactes de la seva mort es desconeixen, però, segons la policia, van rebre una trucada alertant d'uns trets al voltant de les tres de la matinada. Van activar diverses patrulles fins al lloc del succés, l'encreuament entre els carrers Pico Boulevard i Hop Street, on van trobar l'actor greument ferit per arma de foc. Els presumptes atacants ja havien escapat sense deixar ni rastre. Una ambulància va traslladar Wactor a l'hospital més proper on va arribar amb vida. Malauradament, poc després d'ingressar, va perdre la vida a causa de les greus lesions. 

Johnny Wactor va interpretar el personatge de Brando Corbin en més de 150 episodis de la popular sèrie General Hospital, entre els anys 2020 i 2022. També va destacar la seva actuació a Criminal Minds, Westworld, NCIS i Hollywood Girl. Des del compte oficial de X de General Hospital han expressat el seu condol i el seu suport als familiars i amics de la víctima. "Era veritablement únic i va ser un plaer treballar amb ell cada dia", han compartit.