La Guàrdia Civil investiga si un home ha matat la seva mare a Onda (Castelló) i posteriorment s'ha suïcidat, segons han informat fonts de l'institut armat. La víctima va morir després de patir una agressió amb arma blanca, encara que no s'han precisat les circumstàncies.

Mort violenta d'una dona en Ona

Els fets s'han produït aquest matí en un domicili de l'avinguda Montendre de Onda. Allà han trobat el cos sense vida d'una dona d'uns 77 anys que, segons han assenyalat fonts municipals, presentava diverses punyalades.

Guàrdia Civil cadaveres /EFE

Guàrdia Civil cadàvers (arxiu) /EFE

L'agressió s'ha produït en un habitatge d'un primer pis, des d'on el fill de la víctima, de 50 anys, ha pujat al terrat de l'edifici i suposadament s'ha tret la vida després de llançar-se al buit.

Els veïns han alertat del suïcidi

Segons publica el diari Las Provincias, han estat uns veïns els que han avisat el 112 que un home s'havia llançat al buit. Després d'esbrinar que la mare del mort tenia Alzheimer, agents de la Policia Local van contactar amb una neboda, que va facilitar-los les claus del domicili, on els agents van trobar el cos sense vida de la dona. El fill tenia nombrosos antecedents per diferents causes. La investigació continua.