La policia del districte de Caidian, a la ciutat xina de Wuhan, busca un home de 39 anys sospitós d'assassinar set persones, unes de les quals era un secretari local del Partit Comunista, segons mitjans locals.

Set assassinats

El sospitós hauria accedit amb un ganivet a l'habitatge del secretari, durant la matinada de dilluns passat. Va assassinar el dirigent, anomenat Zhang, i quatre membres de la seva família, inclosos dos nets i la seva esposa. Després va escapar. Un altre membre de la família Zhang, un altre menor, va resultar ferit però va aconseguir sobreviure, segons la policia.

L'homicida hauria patit lesions durant els assassinats. Segons el mig local Dazhong News, hauria buscat assistència mèdica en un hospital de la localitat poc després dels fets.

Ganivet cuina / Unsplash

Ganivet cuina / Unsplash

Segons la policia local, durant la seva fugida, el sospitós hauria matat dues persones més i hauria aconseguit esfumar-se després de saltar des d'un pont al Yangtsé, el riu més llarg de la Xina i un dels més cabalosos. El seu estat i parader es desconeix. 

La policia no va donar detalls sobre aquestes altres dues morts, però Dazhong News apunta que es tractaria d'un conductor atacat pel sospitós i una dona que va ser atropellada durant la fugida.

"Vendetta" al partit comunista

El 2017, la víctima havia rebut una advertència del Partit Comunista per "violar les polítiques i regulacions nacionals per afavorir a familiars i amics" el 2016, segons mitjans locals.

El lloc on van succeir els primers assassinats és una de les zones rurals més remotes del terme municipal de Wuhan.

Alec Baldwin es retira per buscar ajuda psicològica

Alec Baldwin, el reconegut actor de Hollywood que la setmana passada va protagonitzar un tiroteig accidental que va acabar amb la mort de la directora de fotografia Halyna Hutchins, es retira per rebre ajuda psicològica.

Segons s'ha pogut saber a posteriori, Baldwin estava assajant un tret dirigit a la càmera quan l'arma es va disparar accidentalment. Darrere de la lent hi havia Hutchins, de 42 anys, i el director de la pel·lícula, Joe Souza, que van resultar ferits de bala.

Alec Baldwin wikimedia

Alec Baldwin / Efe

L'incident, que va tenir lloc dijous passat en l'estat de Nou Mèxic, on es rodava la pel·lícula Rust, ha provocat que el reconegut actor hagi decidit "paralitzar els seus projectes temporalment. "Quan alguna cosa passa, a curt termini, es retira de la vida pública. Tothom sap que ha estat un tràgic accident i per això està devastat", han explicat fonts properes a Baldwin a la revista People.

La mateixa font ha descrit la situació del veterà actor com a "histèrica i desconsolada". I és que malgrat haver-se vist des del principi com un accident i no considerar-se com a homicidi, el càrrec de consciència és difícilment esborrament de la ment.

El tràgic accident en el set de rodatge de la pel·lícula western Rust ha commocionat wl món del cinema i ha recordat a altres successos semblants que han tingut lloc mentre es rodaven pel·lícules o vídeos musicals. Desenes d'actors, extres i personal de l'equip de rodatge han mort en terribles accidents al llarg de la història.