La Policia Nacional ha detingut el germà de l'home assassinat d'una punyalada al replà d'un edifici d'habitatges del barri madrileny de San Blas com a presumpte responsable de l'homicidi, segons fonts policials.

Punyalada mortan al barri de San Blas

En un primer moment els investigadors estudiaven el crim com una venjança o quelcom personal, però finalment han arrestat el germà. Va ser ell que va trucar diumenge als serveis d'emergència.

Les primeres indagacions apunten que aquest home tenia por del seu germà, que tenia 54 anys, era de nacionalitat espanyola i comptava amb diversos antecedents com maltractaments, robatoris amb força i amenaces.

Aquest va ser el principal detonador de l'homicidi però encara segueixen amb les investigacions els policies per aclarir totes les circumstàncies.

L'esdeveniment va ocórrer entorn de les 23.30 hores d'aquest diumenge en el número 8 del carrer Herrerías. El germà de la víctima, que viu a l'edifici, va trucar a la Policia Nacional.

La versió inicial del detingut

Segons el seu testimoni, ambdós havien sopat i després la víctima va abandonar l'habitatge. Al cap de poc temps, el seu germà va escoltar un soroll, va mirar per l'espiell de la porta i va trobar el seu divisar tombat al terra del replà.

La víctima tenia una única ferida per arma blanca, pel que sembla provocada per un punxó, a l'hipocondri dret (abdomen), fet que va fer-li perdre molta sang.

Fins al lloc es van desplaçar els sanitaris de Samur-Protecció Civil que, després de 45 minuts de maniobres de reanimació, només van poder confirmar la seva mort.

A l'habitatge es van personar agents de Policia Científica per obtenir diverses proves al lloc i prendre el testimoni del germà, que va haver de ser atès per un psicòleg després de patir una crisi d'ansietat.

Un home degolla a la seva parella i se suïcida a Vitòria

La dona trobat aquest matí mort en un habitatge de Vitòria va ser degollada pel seu marit amb un ganivet, que es va suïcidar clavant-se l'arma al pit, mentre estaven a la casa el dos fills menors d'edat de la parella, segons han informat Efe fonts coneixedores del cas.

Ertzaina / Europa Press

Ertzaina / Europa Press

Els fets s'han registrat sobre les 7:20 hores d'aquest matí en un habitatge del primer pis del número 22 del carrer Antonio Machado, al barri de Sansomendi de la capital alabesa, a l'interior del qual es trobaven també els dos fills menors d'edat. Pel que sembla, la parella s'havia separat o estava en tràmits de separació.

Segons les mateixes fonts, l'home, de 42 anys, ha tancat la dona, de 37, en un balcó de l'habitatge i l'ha degollat amb un ganivet de cuina. Després, ell mateix s'ha fet uns talls al coll amb el mateix ganivet i se l'ha clavat al pit, a l'altura del cor.