El raper nord-americà Archie Eversole, conegut pel seu himne We Ready, ha mort després de diversos dies entre la vida i la mort per un tret mortal presumptament per part del seu germà, Alexander Kraus, que ja ha ingressat en una presó del comtat de DeKalb. Encara que la notícia es feia pública aquest dijous, l'incident va tenir lloc el 25 de març en una gasolinera d'Atlanta, on l'Arthur "Archie" Eversole va ser trobat amb greus ferides que van posar fi a la seva vida el passat 3 d'abril.

Mor el raper Archie Eversole d'un tret

Així ho comunicava la policia aquest dijous, detallant que van rebre una trucada urgent el passat 25 de març des de la gasolinera i es van trobar el macabre escenari amb l'Archie ferit de bala -semblant al viscut a Nova York aquesta setmana. Encara que va ser traslladat d'urgència a un hospital i va lluitar per la seva vida durant dies, acabava morint el passat 3 d'abril a causa de les ferides. L'únic sospitós del crim, de moment, és el seu germà Alexander Kraus, que ha estat acusat d'assassinat.

Archie Eversole / Arxiu|Arxivament

Archie Eversole ha estat assassinat pel seu germà, segons la policia / Arxiu

Kraus va ser arrestat sense resistència la mateixa nit del tiroteig, a menys de 400 metres de l'escenari del crim, segons ha explicat la policia del comtat de DeKalb, a Atlanta, estat de Geòrgia, al sud-est dels Estats Units. En espera de confirmar si té un advocat, es troba en una presó del comtat fins al judici. Es desconeix el motiu del tret a l'Archie, ja que no ha transcendit quin tipus de relació tenien.

El seu germà, Alexander Kraus, acusat d'assassinat

La mort del raper Archie Eversole ha commocionat milers de persones, especialment als seguidors de l'equip de futbol Atlanta United F.C., que va entrar en la Major League Soccer el 2017 i ja és un dels equips més populars de la lliga. De fet, va liderar l'assistència de l'última temporada, atraient més de 67.000 espectadors en el primer partit a casa de l'any. A més, la seva cançó We Ready, que va treure el 2002 i va tenir un gran èxit, s'ha convertit en l'himne del club i es toca en tots els partits.

Archie Eversole / Troop DSGN

La seva cançó s'havia convertit en una icona d'Atlanta / Troop DSGN

El mateix equip Atlanta United F.C. ha emès un comunicat en el qual asseguren estar devastats: "Estem desconsolats després d'assabentar-nos de la tràgica mort d'Archie Eversole", començava el missatge. "Un element bàsic en l'escena hip-hop d'Atlanta, l'Archie va adoptar a l'Atlanta United abans de la nostra primera temporada i va continuar sent un dels seguidors més fervents del nostre club", prosseguien, per rematar: "A més de la seva carrera musical condecorada, la seva veu viurà per molt temps en la ment dels nostres seguidors mentre We Ready sona a través dels altaveus a l'inici dels partits de l'Atlanta United".

La cançó We Ready va assolir el lloc 64 en la llista Hot R & B / Hip-Hop Songs de Billboard el juliol de 2002 i compta amb més de 10 milions de reproduccions en YouTube.