Un noi de 19 anys mata presumptament el seu tiet, que havia matat la seva àvia en un domicili de Les Palmes de Gran Canària.

Assassinat familiar en cadena a Gran Canària

Els serveis canaris d'emergències van rebre aquesta nit de dijous diverses trucades de veïns que alertaven d'una baralla familiar en una casa del centre de Les Palmes de Gran Canària, al carrer Pérez del Toro del barri d'Arenales.

Els sanitaris van avisar doncs a la Policia Nacional, que es va desplaçar al lloc de la discussió per posar fi al disturbi i esclarir què estava passant.

En arribar, els agents van trobar dins l'habitatge dos cossos sense vida, al costat dels quals es trobava un noi de 19 anys, que va ser detingut com a presumpte autor d'homicidi, informa una nota de premsa de la Policia Nacional.

Un noi de 19 anys mata el tiet, que havia matat l'àvia

No obstant les primeres hipòtesis d'un doble homicidi portat a terme pel jove, aquest va explicar que havia estat l'oncle qui havia assassinat la seva àvia a dins la casa. Després d'això, el noi va presumptament matar el tiet.

Després de la declaració, va quedar detingut pel segon homicidi i els cossos de l'àvia i l'oncle van ser traslladats fins a l'Institut Anatòmic Forense, on es determinaran les causes de les morts; mentre que la investigació policial ha estat judicialitzada i s'ha decretat el secret de les actuacions.

Compra un vol a Canàries a la seva amiga i la prostitueix

També a la capital canària es va destapar ahir un cas de prostitució forçada.

Una dona va ser enganyada per una amiga seva perquè vingués des de Colòmbia a les Illes Canàries, on l'oferien una feina molt ben remunerada i amb el bitllet d'avió pagat.

Prostituta / Wikipedia

Enganya una amiga per anar a les Canàries i la força a prostituir-se per pagar un deute / Arxiu Wikimedia

En arribar, però, va ser drogada i traslladada a un domicili del carrer Molino de Viento, conegut per diverses trames de prostitució, on va ser forçada a prostituir-se, al·legant que havia de pagar el deute creat amb el bitllet d'avió i amenaçant de fer mal a la seva família al país d'origen.

Finalment, la dona va poder escapar després de fer un servei a domicili, fugint a les Illes Balears, on va denunciar els fets a la Policia Nacional i va ser auxiliada.

Tres persones van ser detingudes després de la investigació: la suposada amiga, la madame del pis on estava retinguda i prostituïda i un un home.