Una dona de 33 anys ha estat assassinada aquest dilluns de matinada al barri d'Estribela de Pontevedra. La Policia Local de Marín ha detingut un home, amb qui convivia en un habitatge ocupat de la ciutat, i que és el principal sospitós de la mort violenta. La víctima va ser apunyalada en repetides ocasions i els agents la van trobar amb el cap totalment destrossat pels cops que presumptament li va propinar l'arrestat. Segons han aclarit fonts de la investigació citades per EFE, el crim no està relacionat amb un cas de violència masclista i es tractaria d'una discussió entre dos toxicòmans que residien junts.

L'assassinat de la dona va produir-se a l'interior de la casa ocupada d'aquest barri de Pontevedra on vivien tots dos. Les ferides de l'arma blanca amb la qual la va apunyalar van ser letals i va perdre la vida en pocs minuts, a més dels nombrosos cops que li va propinar al cap l'home arrestat. Els fets van succeir cap a les cinc de la matinada d'aquest dilluns al carrer Cunchidos del barri d'Estibela, al límit entre els municipis de Pontevedra i Marín.  

Investigació del crim: discussió entre toxicòmans

Tot i que la Policia Local de Marín, que va ser la primera en arribar al lloc dels fets en rebre l'avís, van detenir l'home com a presumpte assassí de la dona de 33 anys. Tanmateix, la Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació del crim. L'arrestat es troba en aquests moments als calabossos de la comissaria de Pontevedra, a l'espera de passar a disposició judicial.

D'altra banda, membres de la Policia Científica continuen a la casa a la qual van produir-se els fets per acabar de recuperar proves i intentar reconstruir el crim ocorregut aquest dilluns de matinada al carrer Cunchidos. Però, com revela la informació disponible en aquests moments, no es tractaria d'un cas de violència masclista sinó d'una discussió entre dos toxicòmans que va anar a més i va acabar amb la mort per arma blanca de la dona.

Vista de l'habitatge de Pontevedra on va produir-se el crim / SALVADOR SAS - EFE
Vista de l'habitatge de Pontevedra on va produir-se el crim / SALVADOR SAS - EFE