Florencia Aranguren, una jove argentina de 31 anys que residia a Andorra, va ser assassinada a ganivetades aquest dimecres a Búzios, al Brasil, on estava de vacances. El cos, que presentava múltiples ferides d'arma blanca, va ser trobat en un camí a prop de la platja de José Gonçalves, custodiat pel gos de la jove, que va romandre al seu costat tota l'estona. La Policia Militar del Brasil va iniciar una investigació per homicidi i en qüestió d'hores va detenir un home com a sospitós, la identitat del qual no ha transcendit.

L'home va ser detingut en una casa propera a l'escena del crim mentre intentava desfer-se de roba tacada de sang. En un examen forense la policia va detectar que tenia marques al cos que encaixarien com a senyals d'una lluita física i va trobar més taques de sang als pantalons i a una sabata, que s'analitzaran per comprovar si coincideixen amb l'ADN de la jove. 

La mascota de la víctima també estava tacada de sang, motiu pel qual se sospita que l'animal hauria atacat l'assassí per protegir la seva propietària. Segons informa la ràdio Folha de Búzios, els agents policials van traslladar el sospitós al lloc del crim i el gos va tenir una reacció violenta en veure'l, un senyal alarmant, tenint en compte que es va mantenir serè amb la presència dels agents policials. El presumpte assassí que posteriorment va ser traslladat a una comissaria, no tenia cap vincle aparent amb la jove, però sí que té antecedents penals per robatori i lesions corporals.

Gos Aranguren Buzios
Gos de la jove Florencia Aranguren tacat de sang a l'escena del crim.

Una càmera de seguretat situa el sospitós a l'escena del crim

Encara hi ha una altra prova que incrimina el sospitós. Una càmera de seguretat d'un habitatge va enregistrar el moment en què Aranguren passeja pel camí amb el seu gos en direcció a la platja. La jove passa a les 7:05 del matí, i a les 7:28, 23 minuts després passa l'home en bicicleta en la mateixa direcció. El vehicle va ser trobat al bosc als voltants del lloc del crim poc després.