Aquest dilluns a la nit el saló d'apostes esportives "Sportium" de Lleida va patir un atracament durant el qual l'empleada que hi era en aquells moments fent el tancament del local va resultar agredida pel delinqüent, qui la va deixar lligada de mans abans de fugir amb tot el contingut de la caixa registradora. La dona va trucar als serveis d'emergències tan bon punt va aconseguir deslliurar-se, i al lloc van acudir diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra que van pentinar la zona en cerca del lladre, sense èxit. 

El robatori va tenir lloc poc després de les onze de la nit, quan al saló ja només quedava una empleada, que estava contant els diners de la caixa registradora abans de tancar l'establiment, situat al número 38 del carrer Baró de Maials. Segons el relat de la víctima, l'home va entrar exhibint un ganivet de grans dimensions, amb el qual la va amenaçar per aconseguir que li donés la recaptació d'aquell dia. La dona va intentar resistir-se i prémer el botó d'emergència, però el lladre es va adonar del que intentava fer i la va colpejar i lligar de mans amb unes brides. 

Segon atracament en un mes 

Resulta que aquest mateix saló d'apostes va patir un atracament similar només fa tres setmanes. En aquella ocasió, cap dels empleats va resultar ferit, però el lladre va embutxacar-se més de 40.000 euros. Els investigadors no descarten que hagi estat la mateixa persona la responsable de tots dos robatoris, o que, almenys, formi part del mateix grup criminal. Durant els últims temps, diversos locals d'apostes esportives i salons de joc han patit atracaments a la capital del Segrià. 

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'identificar, localitzar i detenir l'autor d'aquest robatori, amb l'esperança de poder relacionar-lo també amb l'incident que va tenir lloc a finals d'agost. Per altra banda, cal recordar que el dia 28 d'agost, un home va atracar dues cases d'apostes de Lleida amb només 20 minuts de diferència. El primer dels robatoris va tenir lloc a les 23:25 hores, al carrer dels Templers. El segon, a les 23:45, va ser en un altre local "Sportium", l'ubicat al carrer Sant Martí. En total, el lladre es va fer amb 5.000 euros