Els Mossos d'Esquadra, en una operació conjunta amb la Policia Local d'Amposta, van detenir la matinada de dimarts un home de 38 anys i nacionalitat marroquina com a presumpte autor del robatori d'un bar de la capital del Montsià. Quan passaven pocs minuts de dos quarts de dues del matí, diverses patrulles es van desplaçar fins a l'establiment, sabent que hi havia un assaltant a l'interior. En arribar-hi i intentar entrar, però, la porta estava tancada per dintre.

Els policies van fer les gestions necessàries amb els responsables del negoci per aconseguir les claus i poder-hi accedir, tal com detalla el Diari de Tarragona. Un cop ho havien aconseguit, van inspeccionar el local i van trobar el lladre amagat darrere la barra per intentar no ser descobert. L'home, amb més d'una vintena d'antecedents, la gran majoria per altres robatoris, portava a sobre els diners de la caixa registradora, així com una capsa plena de dècims de la Loteria de Nadal. Davant aquesta situació, l'home va acabar detingut.

Dos lladres detinguts per assaltar bars a la Ràpita

El mateix dimarts, els Mossos d'Esquadra també van detenir dos lladres per l'assalt a dos bars de la Ràpita. Cap a la una de la matinada, la policia catalana va tenir coneixement d'un primer robatori en un establiment a la plaça Barranc dels Penjats i es van activar diverses patrulles. En arribar, van trobar la porta del local forçada i l'interior regirat. En comprovar les càmeres de seguretat, van identificar els dos lladres que havien protagonitzat el robatori. Un d'ells, un noi romanès de 18 anys amb antecedents policials, va ser detingut al cap de poca estona al carrer de Vernier. Duia a sobre una bandolera amb moltes monedes i un estoig

Hores després, els Mossos van detenir el segon lladre, un noi espanyol de 25 anys amb una trentena d'antecedents policials. A més, l'endemà al matí, tots dos van poder ser relacionats amb un segon robatori després que el propietari d'un bar del carrer Ordre de Malta anés a comissaria a denunciar l'assalt. Segons va explicar, en anar a obrir l'establiment va trobar-se la reixa i el pany forçats. Els lladres s'havien endut els diners de les màquines escurabutxaques i d'unes màquines recreatives infantils. A més, entre altres objectes, també havien robat un estoig com el que portava el primer detingut, motiu pel qual van ser acusats també d'aquest assalt.