Els Mossos d'Esquadra busquen les dues persones encaputxades que aquest divendres al vespre van assaltar amb molta violència un xalet al municipi de Begur, al Baix Empordà, en una zona boscosa propera a la platja d'Aiguablava. Els fets van tenir lloc cap a les vuit de la tarda quan la propietària de la casa va sortir de la seva habitació i es va trobar que al menjador hi havia dos individus totalment vestits de negre i amb la cara encaputxada perquè no se'ls pogués reconèixer. En veure-la, els assaltants, que segons la víctima parlaven espanyol amb accent marroquí, la van agafar pel coll i la van amenaçar de mort si no feia el que li demanaven.

Van lligar la dona amb brides i es van emportar els diners de la caixa forta

Posteriorment, els lladres la van obligar a obrir la caixa forta, la van lligar de mans i peus amb unes brides per immobilitzar-la i van agafar els diners que hi havia a l'interior del compartiment de seguretat, uns 2.500 euros. En acabar, van marxar del domicili sense que ningú els veiés i sense deixar cap rastre. La dona, que encara seguia lligada, va començar a cridar demanant ajuda. Per sort, un familiar seu que viu just a sobre va sentir els crits i va poder anar fins a la casa per alliberar-la de les brides i trucar al telèfon d'emergències 112.

Agents de la Policia Local de Begur i dels Mossos d'Esquadra van anar fins al domicili de la víctima, una dona francesa de 57 anys que fa molts anys que viu a Begur, però no van trobar que hi hagués cap accés al xalet, ni portes ni finestres, que hagués estat forçat pels lladres. La Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra i el Jutjat d'Instrucció de guàrdia de la Bisbal d'Empordà s'han fet càrrec de la investigació del cas per tal de poder identificar els lladres, localitzar-los i detenir-los.