L'exfutbolista Ashley Coley va ser atracat a casa seva amb molta violència fa dos anys. Ha arrossegat seqüeles psicològiques fruit d'aquesta tràgica experiència i ha pensat a buscar alternatives per fer que la seva mansió estigui més protegida. Per fer-ho, s'ha comprat un gos que li ha costat més de 23.000 euros i que està entrenat militarment i policialment per evitar robatoris i protegir el seu amo.

Ashley Coley va ser víctima d'un robatori molt violent a casa seva. Un grup d'encaputxats va entrar a la seva mansió, el van lligar amb brides, el van amenaçar i li van robar quantitats de diners molt elevades i objectes personals de gran valor. Els fets van passar quan la seva dona i la seva família estaven a casa i ha estat un dels episodis més traumàtics que ha viscut mai.

Sis homes encaputxats van atracar la mansió d'Ashley Coley

El robatori va passar fa dos anys a la seva mansió de Fetcham, un municipi de poc més de 8.000 habitants del comtat de Surrey, a Anglaterra. L'exfutbolista estava a casa amb la seva dona i els seus fills quan, de cop i volta, sis homes encaputxats i amb roba de camuflatge van assaltar l'elitista mansió.

El van immobilitzar lligant-lo amb brides

Els lladres van immobilitzar-lo lligant-lo amb brides en una cadira i el van amenaçar dient que li tallarien els dits. Els presumptes autors dels fets anaven molt preparats: estaven armats i li van posar un líquid a les mans per destruir tot rastre de proves que els poguessin incriminar.

Afortunadament, Sharon Canu, la seva parella, va poder alertar a la Policia i els agents, immediatament, es van desplaçar fins al lloc dels fets i van enxampar els presumptes autors dels fets sortint del domicili. 

Van detenir nou persones implicades en el robatori a la mansió de l'exfutbolista

Els van detenir i es va obrir una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets. Finalment, van determinar que hi havia nou persones que, de manera directa o indirecta, havien participat en aquest robatori tan violent.

Aquesta tràgica experiència va deixar al futbolista traumatitzat i va començar a pensar alternatives per evitar tornar a ser víctima d'un atracament d'aquestes característiques. Dos anys després, ha trobat la solució: s'ha comprat un gos que li ha costat ni més ni menys que 23.000 euros.

Perro 23.00 euros Ashley Coley / Elite Protection Dogs
Ashley Cole s'ha comprat un gos de 23.000 euros per evitar que entrin a robar una altra vegada a la seva mansió / Elite Protection Dogs

Gos de 23.000 euros d'Elite Protection Dogs

L'ha comprat a través d'Elite Protection Dogs, un negoci especialitzat en la venda de gossos entrenats militarment i policialment i que, per tant, son capaços de protegir en casos de robatoris.