Els Mossos d’Esquadra de Tarragona investiguen l’apunyalament d’un jove que ha tingut lloc la tarda d’aquest diumenge, 26 de febrer, a l’interior del centre comercial Parc Central. Segons els testimonis de les persones que es trobaven a l’escena, l’incident ha ocorregut en el context d’una baralla que ha involucrat diverses persones, totes joves que ronden la vintena.

Brutal baralla al centre comercial

Al voltant de les nou del vespre, els Mossos d’Esquadra rebien un avís que estava tenint lloc una baralla entre un grup de joves al Parc Central, que es troba a la ciutat. Segons ha avançat el Diari de Tarragona, en arribar els agents es van trobar amb l’escena plena de sang i un jove d’uns 20 anys tirat a terra. Tenia una ferida molt greu a l’esquena, produïda per una arma blanca, i s’estava dessagnant.

Els paramèdics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que havien estat requerits al lloc de l’incident van estabilitzar la víctima i la van traslladar d'urgència a l’Hospital Joan XXIII, on ha estat intervingut quirúrgicament. Va rebre la punyalada per l’esquena, i el ganivet li va danyar un pulmó; també va patir una ferida més lleu al braç. A hores d’ara es troba ingressat en la unitat de cures intensives (UCI) del centre mèdic, en estat crític.

Investigació en curs  

Segons les primeres informacions, un altre jove també va resultar ferit durant la baralla. Les lesions que va rebre també van ser provocades per arma blanca, però eren més lleus, i els sanitaris del SEM van poder estabilitzar-lo al lloc dels fets. Mentrestant, els Mossos estan investigant el succés, ja que al moment que van arribar al centre comercial, els participants de la baralla havien fugit.

Els agents han interrogat les poques persones que en aquell moment es trobaven al centre comercial, que els diumenges només obre pel servei de restauració que ofereix. De moment, només s'ha pogut informar de la baralla; es desconeixen els motius que la van provocar, però els testimonis confirmen que hi ha hagut quatre persones implicades.