Atac a ganivetades a Lleida. Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves acusats d'apunyalar-ne un altre en una baralla a la capital del Segrià. Tal com han avançat els diaris locals Segre i La Mañana, els fets van produir-se aquest dimarts al vespre, poc abans de les set, entre la plaça del Treball i el carrer Pi i Margall. La víctima és un noi de 23 anys i va necessitar ser atesa pels serveis d'emergències, els quals van evacuar-lo ràpidament a l'Hospital Arnau de Vilanova de la ciutat. Les primeres informacions apunten que la baralla a ganivetades va començar quan diverses persones que es coneixien van discutir pel robatori d'un telèfon mòbil.

La discussió va iniciar-se cap a les set de la tarda d'aquest dimarts, durant les hores prèvies a la tradicional celebració de la Castanyada, quan diverses persones que es coneixien van interpel·lar-se pel robatori d'un mòbil. Això va acabar en una baralla que va encendre's i un dels participants va treure una navalla amb la qual va atacar als membres de l'altre grup. Les primeres informacions dels mitjans citats apunten que va produir-se la identificació de dos suposats lladres, que serien els dos arrestats per la policia catalana, a l'interior d'un bar. Poc després, van acabar sortint a les rodalies de la plaça lleidatana i és allà on es van produir les ferides per arma blanca. 

Detinguts minuts després de l'apunyalament

Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses patrulles de la Guàrdia Urbana de Lleida i dels Mossos d'Esquadra, juntament amb dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Aquests últims van atendre al carrer el noi de 23 anys apunyalat, que segons apunta La Mañana, hauria patit tres ganivetades, dues a les extremitats i una al tronc. Tot i la virulència de les lesions i el trasllat a l'Hospital Arnau de Vilanova de la ciutat, la seva vida no corre perill. També hi hauria un segon ferit, però es desconeix la gravetat d'aquest. Els arrestos dels dos presumptes agressors i autors de les navallades va realitzar-se pocs minuts després per part de la policia, mentre hi havia gran expectació a la zona.