Un jove de 21 anys va acabar ferit per arma blanca en un botelló a Tarragona durant la matinada de divendres a dissabte. La festa il·legal se celebrava a l'aparcament del cementiri de Tarragona, a la zona del camí del Llorito, i l'agressió es va produir arran d'una baralla entre dos grups d'amics.

Apunyalament en un botelló a Tarragona

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'incident cap a les 03.30 hores i la víctima va relatar que havia rebut una punxada al costat en plena batussa, que es va originar per causes que es desconeixen. El jove ferit va ser traslladat a l'Hospital de Santa Tecla per una ambulància del SEM amb pronòstic lleu. La policia catalana té constància del succés i està investigant els fets, però el jove apunyalat encara no ha presentat cap denúncia.

Ambulància del SEM / ACN

Ambulància del SEM / ACN

Busquen un home per violar una noia en un botelló de la UAB

Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió sexual a una noia de 18 anys al macrobotelló al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La jove ha acudit a urgències a l'hospital Parc Taulí de Sabadell i ha informat que havia estat víctima d'una agressió sexual per part d'un desconegut a la macrofesta il·legal, on hi havia unes 8.000 persones.

Agents de Mossos / Mossos d'Esquadra

Agents de Mossos / Mossos d'Esquadra

Seguint els protocols, el Parc Taulí ha alertat els Mossos, que han obert una investigació per localitzar el presumpte agressor.