Els Mossos d’Esquadra investiguen l’assalt amb arma blanca aquest dissabte, 24 de febrer, al voltant de les vuit del vespre a la Via Europa de Mataró, la capital del Maresme, tal com ha pogut saber ElCaso.cat. La Unitat d’Investigació de la comissaria de Mataró ha rebut la denúncia d’un menor, un jove de 15 anys, que va ser ferit apunyalat aquest dissabte al vespre en aquesta avinguda que uneix la C-32 amb el centre del municipi, morint a la ronda O’Donnell. El jove està fora de perill i els Mossos d'Esquadra busquen els assaltants.

Segons les informacions policials, un grup de joves, que segons els testimonis i també la víctima, eren magrebins, van assaltar el menor d’edat per robar-lo. Per causes que s’estan investigant, i que els Mossos no han volgut explicar, un dels atacants va treure una arma blanca i va apunyalar el menor d’edat. Tot i que està ferit greu i va haver de ser traslladat amb una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), no es pateix per la seva vida.

El jove va ingressar conscient al centre mèdic on va ser derivat. Segons consta a l’atestat, el jove no només va rebre una ganivetada, també va rebre cops per part dels agressors. Es desconeix si els lladres van poder acabar emportant-se el botí que volien robar al jove o no, i què era. Les investigacions, amb les declaracions de la víctima, seran claus per encarrilar el cas.

Investigació sense detinguts

Els Mossos d’Esquadra han confirmat a ElCaso.cat que han obert una investigació per aquesta agressió de la Via Europa de Mataró si bé, a hores d’ara, no consten detinguts. La Unitat d’Investigació s’ha fet càrrec del cas. Fonts policials asseguren que els Mossos saben qui són els agressors, habituals de la zona amb antecedents per delictes d'aquest tipus, i que podran ser localitzats i detinguts. 

comissaria mossos mataro
Imatge de l'exterior de la comissaria de Mataró / Cedida