Un home de 47 anys ha mort la matinada d'aquest divendres després de ser apunyalat en una benzinera de Lorca. Els fets han tingut lloc minuts després de les tres del matí i la víctima ha rebut una única ganivetada directa al cor després de discutir amb altres persones. La Policia Nacional ha obert una investigació sobre els fets i l'agressor ha pogut ser identificat i detingut en poques hores. Segons els investigadors, la principal hipòtesi sobre les causes de l'apunyalament és una possible venjança per un tema relacionat amb el tràfic de drogues.

Una ganivetada directa al cor

Cap a les tres del matí, la víctima ha arribat a l'estació de servei de Sutullena, a la Ronda Sur de Lorca, en un cotxe en el qual també anaven quatre persones més. S'han aproximat a la botiga a comprar alguna cosa i s'han quedat allà esperant. Poc després, ha arribat un altre vehicle en el qual anaven quatre homes i una nena petita. Després de posar gasolina, també han anat cap a la botiga i ha estat aleshores quan els dos grups han començat a discutir, tot i que no se sap quin ha estat el detonant ni qui ha començat.

Durant la disputa, un dels ocupants del segon cotxe ha tret una arma blanca i l'ha clavat directament al cor d'un dels ocupants del primer vehicle. Posteriorment, han pujat al seu cotxe i han fugit. Els treballadors de la benzinera han alertat els serveis d'emergències i ràpidament s'han activat efectius sanitaris dels 061, que ja no han pogut fer res per salvar la vida de l'home. També s'han desplaçat agents de la Policia Nacional i de la Policia Local, que han arribat immediatament perquè la seva comissaria està a menys de 50 metres de l'estació de servei.

El crim seria una venjança per un tema de drogues

La Policia Nacional ha obert una investigació sobre els fets per esclarir que ha passat. Tal com detalla El Español, les càmeres de seguretat no han pogut enregistrar el moment de l'apunyalament, que ha tingut lloc a la part de darrere de l'establiment, però sí que han pogut gravar les matrícules dels dos cotxes en què viatjaven els implicats. Això ha permès identificar l'agressor i detenir-lo aquest divendres al migdia. Tant víctima com assassí són vells coneguts de la Policia Nacional i tenen antecedents per tràfic de drogues, així que els investigadors creuen que podria tractar-se d'una venjança. També s'ha detingut una segona persona que estaria implicada en el crim.