Un home de 45 anys es troba ferit molt greu després de rebre una desena de ganivetades per part del seu germà durant una discussió familiar en una casa ocupada a Madrid. Els fets van tenir lloc aquest dimarts al vespre a l'avinguda Concha Espina de la capital espanyola, a pocs metres de l'estadi de futbol Santiago Bernabéu. La mateixa víctima va poder sortir al carrer malferit a demanar ajuda, mentre el seu germà va poder fugir corrent i, a hores d'ara, la Policia Nacional l'està buscant. Diversos testimonis que van veure l'home dessagnant-se pel carrer van alertar els serveis d'emergències, que ràpidament es van traslladar fins al lloc dels fets.

Es van activar diverses patrulles de la Policia Municipal de Madrid i de la Policia Nacional, així com efectius del Samur-Protección Civil. Els professionals sanitaris van atendre la víctima, que presentava ferides d'arma blanca de diversa consideració a l'esquena, el coll, els braços, l'abdomen i el tòrax. Després de ser estabilitzat, va ser traslladat en ambulància a l'Hospital La Paz, on va ingressar amb pronòstic de gravetat. Segons van explicar els testimonis, els fets haurien tingut lloc a l'interior d'una casa en construcció que havia estat ocupada feia temps. Tot i que les finestres i les portes havien estat tapiades amb totxanes, havien aconseguit obrir un dels accessos.

L'agressor està fugit i la Policia Nacional el busca

El motiu de l'apunyalament hauria estat un conflicte entre dos germans de nacionalitat romanesa i un d'ells hauria intentat matar l'altre clavant-li una desena de ganivetades. Després dels fets, l'agressor va fugir de l'habitatge ocupat. La Policia Nacional ha obert una investigació sobre els fets i tracta de localitzar-lo. S'ha acordonat la casa ocupada i s'està vigilant per si l'agressor decideix tornar-hi. La Policia Científica ha investigat i recollit proves de l'escenari de l'apunyalament, però no s'ha trobat el ganivet amb el qual es va produir l'agressió.