Una dona ha estat apunyalada en mig del carrer a la localitat de Marín, a Pontevedra. La Policia Nacional ha pogut detenir el presumpte agressor, un home de 50 anys que ha assegurat als agents que havia atacat la dona perquè “el dimoni li havia ordenat matar algú”. Víctima i agressor no tenien cap relació prèvia, i l’atac sembla haver estat aleatori.

Apunyalada al mig del carrer

Els fets han ocorregut durant el matí d’aquest dilluns al carrer Jaime Janer de la ciutat, mentre la víctima, de 47 anys, es trobava passejant cap al riu. Segons l’alcaldessa del municipi, Maria Ramallo, “l’agressió ha estat important” i l’atacant ha provocat lesions considerables a la víctima, qui ha estat traslladada a l’hospital més proper “amb pronòstic molt greu”.

Els agents de la Policia Local requerits a l’escena han pogut detenir el presumpte autor de l’apunyalament, veí de la mateixa localitat. Després d’arrestar-lo el van posar a disposició de la Policia Nacional els qui el van traslladar a comissaria per a interrogar-lo. L’home ha assegurat en tot moment que no coneixia a la víctima, i que la va escollir de manera aleatòria perquè el dimoni li havia ordenat que matés algú aquest dia.

L’ha atacat amb un objecte afilat i un martell

Segons La Voz de Galicia, els agents han pogut intervenir l’arma amb el qual el detingut ha perpetrat presumptament l’atac. Es tracta d’un objecte afilat, així com d’un martell, que ha fet servir per apunyalar diverses vegades la víctima després d’abalançar-se sobre ella per darrere. Per altra banda, des de l’Ajuntament han informat que el presumpte agressor es trobava sota tractament psicològic al moment de l’atac, i que en arrestar-lo presentava evidents signes d’inestabilitat mental.

Pel que fa a la víctima, ha estat ingressada d'urgència en l'hospital Montecelo, on continua ingressada en estat greu, tot i que no ha transcendit l'abast real de les seves ferides.