Les restes de més d'un esquelet humà han aparegut aquest matí dins un contenidor a la ciutat de Vic. La macabra troballa l'ha feta un veí de la ciutat que, quan es disposava a llençar les escombraries, ha observat que dins el contenidor hi havia dos cranis, fèmurs, ossos del maluc i altres restes òssies d'origen humà. L'home ha avisat als serveis d'emergències, que han activat un dispositiu policial i obert una investigació per esclarir les circumstàncies d'aquest desagradable descobriment. Afortunadament, tot ha quedat en un ensurt. 

El contenidor on han aparegut les restes dels esquelets està situat al barri de Santa Anna, a la capital de la comarca d'Osona. Diversos veïns, encuriosits davant el dispositiu policial que s'ha personat fins al lloc dels fets, s'han apropat per veure què succeïa, trobant-se amb la imatge dels cranis i els altres ossos, visiblement desgastats a causa del pas del temps. Les preguntes no han trigat a sorgir, però la investigació policial ha proporcionat a tots els curiosos les respostes que cercaven. 

Els esquelets provenien d'un habitatge proper a la zona on s'han trobat

Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació amb què donar resposta a les preguntes dels veïns i esbrinar com havien acabat aquells ossos allà. La investigació policial ha permès esclarir que els ossos havien estat emmagatzemats a l'interior d'un habitatge, concretament un pis, molt proper al contenidor on finalment han aparegut. 

ossos esquelet huma contenidor vic barri santa anna
Un veí del barri de Santa Anna ha obert el contenidor i ha vist que a l'interior hi havia diversos ossos d'un esquelet humà. / Foto: Canal Taronja TV Osona
esquelet huma ossos contenidor vic barri santa anna
Les restes humanes havien estat emmagatzemades durant anys a l'interior d'un pis. / Foto: Canal Taronja TV Osona

Els ossos humans pertanyien a un metge de Vic

El pis on havien estat emmagatzemats durant anys els ossos era propietat d'un metge, que havia viscut a l'immoble durant diversos anys. L'habitatge ha estat buidat recentment a causa d'unes reformes, i diversos objectes del pis, entre ells les restes humanes, han aparegut a les escombraries. El metge que habitava el pis utilitzava els ossos quan encara era estudiant de Medicina com a objectes d'estudis anatòmics. Aquests detalls els han proporcionat els mateixos veïns als agents dels Mossos d'Esquadra, que han tancat i conclòs la investigació satisfactòriament, havent pogut comprovar que els esquelets no estaven relacionats amb cap crim ni mort violenta.