Els serveis d'emergències mèdiques troben el cos sense vida d'una dona amb signes de violència en un domicili del barri de Campoamor de Sabadell, al Vallès Occidental.

Troben el cadàver d'una dona amb signes de violència

Cap a les dues de la tarda d'aquest dimarts una nova troballa macabra ha sacsejat la població de Sabadell. Els serveis d'emergències mèdiques han trobat a dins d'una casa del barri Campoamor de Sabadell el cadàver d'una dona amb signes de violència.

Sabadell Rambla

Rambla de Sabadell / Google Maps

Els agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec de la investigació, que encara té totes les hipòtesis obertes.

Dins una casa a Sabadell: Mossos investiga

I és que encara no s'ha pogut identificar la víctima ni s'ha determinat si les ferides mortals han estat causades per una arma de foc o amb arma blanca.

De moment no hi ha cap detingut al respecte i es desconeix el mòbil de l'assassinat. Una de les possibilitats és un nou crim masclista que, si es confirmés, seria el segon de la jornada d'avui a Catalunya

Assassinat masclista a Cambrils

Perquè avui també s'ha detectat un assassinat a Cambrils, al Baix Camp. Tot i que els fets es remunten al dia 30 de juliol, la investigació s'ha fet pública avui, quan s'ha començat a plantejar la hipòtesi d'un assassinat per violència de gènere.

Coche Mossos / ACN

Vehicle dels Mossos d'Esquadra / ACN

Segons la interlocutòria que ha dictat el jutjat de Reus, una baralla entre l’home i la dona podria ser el desencadenant de la tragèdia. Hi va haver un primer enfrontament cap al migdia, a casa d’ella. Després l’home va marxar, va anar al bar i després va tornar, en autocar, a casa de la dona.

Dues baralles en un dia

Al seu torn, els testimonis asseguren que, entre les cinc i dos quarts de sis, es van sentir més crits al pis de la noia, fins que es va sentir un cop sec. Després d’això, l’home va marxar de casa, i no hi va tornar fins al voltant de dos quarts de vuit, assegura, quan la seva exparella "li va deixar de contestar les trucades i els whatsapps". 

Tot i haver tornat a les vuit del vespre, fins a dos quarts de nou no va trucar al 112, explicant que la dona estava a estirada a terra, “molt freda, blava i sense reacció”

L’acusat, ara detingut i a la presó, ha assegurat en les seves declaracions que no es va enfrontar amb l'exparella, però en canvi no té cap explicació per a les ferides que presenta la dona a la cara. Segons l’informe forense, la dona presentava signes d’escanyament, si bé és cert que no hi ha encara cap informe definitiu que asseguri que va ser aquest el motiu de la mort.