El cadàver d'un home ha aparegut aquest dissabte surant en aigües del Mediterrani davant la costa, entre Tossa de Mar i Santa Cristina d’Aro, entre les comarques de la Selva i el Baix Empordà. El cos ha estat trobat cap a les dotze del migdia pel patró d'un petit vaixell pesquer amb tres tripulants que es trobava a la zona i que ha alertat immediatament el telèfon d'emergències 112 avisant que havien trobat una persona possiblement morta, surant al mar. 

Els primers a arribar fins a les coordenades facilitades, a uns 200 metres de la platja de Vallpresona, han estat els agents de la Policia Marítima dels Mossos d'Esquadra, que s'han desplaçat amb l'embarcació Cap de Creus per fer les primeres comprovacions i treure el cos de l'aigua. Els Bombers de la Generalitat també hi eren al lloc, amb una unitat del GRAE Subaquàtic i dotacions terrestres per ajudar a recuperar el cadàver. 

Diverses patrulles de la Guàrdia Civil també han acudit per començar les actuacions per esbrinar les circumstàncies d'aquesta mort. L'home estava vestit al moment de trobar-lo, i a hores d'ara totes les hipòtesis estan sobre la taula. El cadàver ha pogut ser retornat a terra i s'estan duent a terme les gestions pertinents per poder començar una investigació per aclarir qui és, si no va identificat, i també aclarir com ha mort. La investigació l'assumirà segurament la Guàrdia Civil de la Comandància de Girona. 

Un possible desaparegut a Sant Feliu de Guíxols 

Tot i que encara no s'ha pogut confirmar res, els investigadors creuen que el cadàver rescatat aquest dissabte al migdia en aigües de la Costa Brava podria pertànyer a un veí de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), la desaparició del qual es va denunciar fa un parell de dies. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el cos portava una corda lligada a la cintura. En tot cas, s'haurà d'esperar als resultats de l'autòpsia per confirmar les causes de la mort d'aquest home, així com la seva identitat.